
GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLEN İŞÇİ KULLANDIĞI ARAÇLA BELEDİYE BİNASINA GİRDİ...
ESİN ŞAHİN
ISPARTA - Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ndeki görevinden Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine atanan işçi, görev değişikliğini gurur meselesi yaparak aracıyla belediye binasına girdi.
İşçinin olay sırasında aşırı alkollü olduğu belirlendi.
Edinilen bilgilere göre olay, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görev yapan Mehmet Ali Eryiğit (32), kısa bir süre önce Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevlendirildi. Görev değişikliğini gurur meselesi yapan belediye işçisi aşırı alkol alarak 32 FY 285 plakalı araç ile belediye binası kapısından bina içerisine girdi. Olay sonrası emniyet yetkililerince gözaltına alınan Eryiğit, alkol muayenesi için Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Eryiğit'in aşırı derecede alkollü olduğu tespit edildi. Eryiğit, daha sonra ifadesi alınmak üzere Sanayi Polis Karakolu'na götürüldü.
Eryiğit ile görüşmek için karakola giden Isparta Belediye Başkanı Ahmet Aydemir, olayın küçük bir trafik kazasından ibaret olduğunu söyledi.
Başkan Yardımcısı Aydemir ise basın mensuplarının olayın protesto olup olmadığı yönündeki sorusunu cevapsız bıraktı.