Spor
  • 20.5.2013 21:13

G.Saray bombayı patlattı

Transferi yılan hikayesine dönen Alper Potuk'ta G.Saray mutlu sona ulaştı.

Uzun zamandır gündemi meşgul eden Alper Potuk transferinde G.Saray cephesi mutlu sona ulaştı.

Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak ile Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın bugün 6 saati aşkın yaptığı görüşme sonunda Alper'in transferi için uzlaşmaya varıldığı öğrenildi. Takasta kullanılanıcak futbolcuların alacağı ücret konusunda pürüz olduğu bildirildi.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Galatasaray'ın Alper için yaptığı teklifi yarın yönetim kuruluna sunacağını ve bu işin kesinlik kazanacağını söyledi. İkinci Başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdurrahim Albayrak'ın Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile başladığı görüşmelerin bir bölümüne Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın da dahil olduğu öğrenildi. Yapılan görüşmelerde Alper Potuk için Eskişehirspor'un 6 milyon euro + Elmander ve Emre Çolak teklifini yinelediği Galatasaray cephesinin ise Eskişehirspor'a 5.5 milyon euro + Yiğit Gökoğlan ve Culio'yu bonservisiyle vermeyi teklif ettiği belirtildi.

Bu gelişme sonrasında sarı kırmızılı kulübün Alper'in transferini kısa bir sure içinde KAP'a bildirmesi ve Alper Potuk'un transferine resmiyet kazandırması bekleniyor.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:10

İLGİLİ HABERLER