Spor
  • 14.7.2013 13:42

G.Saray Bruma'yı bedava kapacak

Bruma Galatasaray'a bedava gelebilir

Bruma'nın "S.Lizbon'dan ayrılacağım. Sözleşmemin feshi için Tahkim'e başvurdum" açıklaması Cimbom'u umutlandırdı. Galatasaray, S.Lizbon'la tekrar bağlantı kurdu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in çok istediği Portekizli genç yıldız Bruma'dan müjdeli haber geldi.. Sporting Lizbon'un sözleşme yenilemesine sıcak bakmayan Portekizli genç isim kulübüyle ipleri kopardı. Bruma'nın menajeri Catio Balde'nin "Kulüp başka takımlarla görüşmesin diye Bruma'yı otelde rehin tuttu" açıklamasının ardından dün de Bruma net açıklamalarda bulundu. Bruma, "Sporting'e çok şeyler borçluyum. Gelinen nokta benim suçum değil. İşler dönülmez noktaya geldi. Sözleşmenin feshi için Tahkim'e başvurduk. Artık adaletin bir karar vermesini bekliyoruz. Sporting'te kalamam" diyerek Sporting Lizbon'dan kesin olarak ayrılacağını ifade etti. Türkiye'de düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda adından en çok söz ettiren oyunculardan biri olan Portekizli Bruma'ya Galatasaray'ın 8 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı öğrenildi. Genç yeteneği elinde tutamayacağını anlayan Sporting Lizbon'un da para kazanması için Bruma'nın satışına onay verdiği öğrenildi. U20 Dünya Kupası'nda 4 maçta 5 gol atan Bruma'nın başka kulüplerin de dikkatini çektiği ancak Bruma'ya en yakın takımın G.Saray olduğu ifade ediliyor.

CHELSEA ASLAN'IN İŞLERİNİ BOZUYOR!
Galatasaray'ın transfer listesinin en tepesindeki isim olan Bruma'ya İngiliz Kulübü Chelsea'nin de talip olması işleri karıştırdı. Portekizli genç futbolcunun Galatasaray ile Chelsea'nin aynı teklifi veya birbirine yakın bir rakamı sunması halinde tercihini Jose Mourinho'nun takımı Chelsea'den yana kullanacağı ifade ediliyor.

(Takvim)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 13:32

İLGİLİ HABERLER