Spor
  • 31.8.2013 23:11

G.Saray İspanyol yıldızın peşinde

Sporting Lizbon kulübü yöneticileri, Galatasaray'ın iki sol kanat oyuncusu Bruma ve Diego Cepel için devreye girdiğini belirterek; "Bu futbolculardan biri sarı-kırmızılı takıma satılabiliir" açıklaması yaptı. Bu arada Galatasaraylı yöneticilerinin pazar günü başkent Lizbon'da Sporting yöneticileri ile bir araya geleceği öğrenildi.

İspanyol oyuncu Diego Capel'in menejeri Julio Llorente ise Galatasaray ile Capel transferini konuşacaklarını teyit etti ancak henüz net bir anlaşmanın olmadığını açıkladı. Llorente, Capel'in Galatasaray'a gitmeye sıcak baktığını inkar etmedi fakat detay vermekten de kaçındı.

Portekiz basını da 2011 yılında Sevilla 'dan transfer olan sol kanat oyuncusu Capel için Sporting Lizbon'un 7 milyon Euro'luk bir teklif aldığını yazdı. Capel'in Sporting'den ayrılmaya sıcak baktığını vurgulayan gazeteler İspanyol oyuncunun Galatasaray'a "evet" dediğini savundu. Galatasaray'ın Bruma transferinde bazı zorluklar da yaşadığının altını çizen gazeteler, genç oyuncu ile anlaşılamaması halinde "B" planı olarak Capel'in devreye girebileceğini idda etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:22

İLGİLİ HABERLER