Spor
  • 3.8.2007 00:38

G.SARAY'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR: CANAYDIN VE POLAT İDMANDA!..

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam yaptığı idmanla sürdürdü.
      Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular koşu ve tek pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptılar.
      Antrenman maçında Alman teknik adam, oyuncularına sık sık uyarılarda bulunurken, özellikle duran topları kullanma organizasyonu üzerinde durdu. Feldkamp, duran topları kendi seçtiği oyunculara kullandırırken, futbolculara vuruşları gerçekleştirmeden önce yapmalarını istediklerini uzun uzun anlattı ve tekrarlattı.
      Dinlendirildiği öğrenilen Lincoln'ün katılmadığı idmanda, sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Aydın, Çağrı, Carrusca ve Sabri de takımdan ayrı, kondisyoner eşliğinde çalıştı.
      Antrenman sırasında kulüp başkanı Özhan Canaydın ile başkan yardımcısı Adnan Polat tesislere gelerek, sarı-kırmızılıların çalışmasını izledi. Canaydın ve Polat, idman bitiminde bazı futbolcularla kısa süreli sohbetler yaptı.
      Galatasaray, yarın sabah yapacağı idmanın ardından, Türk Telekom Lig (A) takımlarından Karşıyaka ile oynayacağı özel maç için öğleden sonra İzmir'e gidecek.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:00

İLGİLİ HABERLER