Spor
  • 4.9.2013 13:28

G.Saray'ın son bombası UEFA manşetinde

uefa.com'da, "Galatasaray, 18 yaşındaki Bruma için para döktü" başlığıyla verilen haberde, "Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Sporting Lizbon Kulübü'nden Portekiz'in 20 yaş altı kanat oyuncusu Bruma'yla 10 milyon avroluk sözleşme imzaladı" denildi.

18 yaşındaki Bruma'nın, sarı-kırmızılı kulüp ile 5 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtilen haberde, Sporting Lizbon'un altyapısından yetişen futbolcunun kariyeriyle ilgili bilgilere yer verildi. Bruma'nın, Türkiye'nin evsahipliğinde düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'ndaki göz dolduran performasına da vurgu yapıldı.

Haberde, Bruma'nın şu ifadeleri de yer aldı:

"Galatasaray'da oynamak önemli. Drogba ve Sneijder gibi büyük isimlerle aynı formayı giyeceğim. Onlardan, hem futbolcu hem de insan olarak öğreneceğim çok şey olacak. Öğrendiklerimle kendi yeteneklerimi de sahaya sunarak, önemli işler yapmayı hedefliyorum.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde zor bir gruba düştük ancak Galatasaray kaliteli bir takım. Üstesinden geleceğiz. Teknik direktörümüz Fatih Terim, Avrupa futbolunda tanınmış bir isim. Benimle ilgili olumlu şeyler söylüyor ve bunları duymak, beni mutlu ediyor. Bir oyuncunun, teknik direktörünün kendisine olan inancını bilmesi çok önemli."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:17

İLGİLİ HABERLER