Medya
  • 21.4.2010 03:36

GSTV'DEN FENERBAHÇE'YE ELEŞTİRİ YAĞMURU

Beşiktaş maçında yaşananlarla ilgili sessizliğini koruyan sarı-kırmızılı yönetim, GSTV'den yapılan yayınlarla ezeli rakibi F.Bahçe'yi eleştirdi.

F.Bahçe derbisi bitti bitmesine ancak tartışmaları devam ediyor. Karşılaşmada 3 kırmızı, 8 sarı kart çıkaran ve kararları nedeniyle büyük tepki çeken hakem Hüseyin Gökçek'in yönetimi, Bilica'nın kuyu kazma operasyonu, saha içinde ve tribünde yaşanan olayların tartışması sürerken konuya F.Bahçe ile Bursa'nın arasından sıyrılıp şampiyonluk hesapları yapan G.Saray da dahil oldu.

Resmi sitesinden konuyla ilgili bir mesaj yayınlamayan, yöneticileri de sessiz kalmayı tercih eden sarı-kırmızılılar, GSTV aracılığıyla ezeli rakipleri F.Bahçe'ye dokundurdular. Dün akşam kulübün resmi televizyonundan derbide yaşananlar ağır bir dille eleştirilirken "Emre'ysen hayata sarı kartsız başlarsın", "Emre dokunur-Emre dokunulmaz", "F.Bahçe Stadı'nda küfür var, kavga var, olay var, yangın var ama ceza yok" başlıklarıyla sarı-lacivertlilere tepki gösterdiler.
Milliyet

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:32

İLGİLİ HABERLER