Spor
  • 30.6.2009 03:47

GÜİZA'YI ATLETİCO İSTİYOR...

İspanya'nın Güney Afrika'yı 3-2 yendiği Konferedasyon Kupası 3. maçında 2 gol atan Güiza'nın, karşılaşma sonrasında "İspanya'da forvet arayan takımlar var. Valencia gibi" demecini vermesinin ardından Güiza'ya bir teklif daha geldi. Marca gazetesinin haberine göre Zenit ve Manchester City'nin istediği Güiza'ya son olarak İspanyol ekibi Atletico Madrid talip oldu. Aynı gazete Atletico'nun Sarı-Lacivertli ekibe 10 milyon Euro bonservis ücreti önerdiği ancak, Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro'dan aşağıya düşmediğini de yazdı.

İPLE ÇEKİYORUM!
2009/10 sezonuna dün "Merhaba" diyen F.Bahçe'de, sezonun en flaş transferi olan Mehmet Topuz, Şürkü Saracoğlu Stadı'na çıkacağı günü iple çektiğini söyledi. Sezonun en flaş transferi olan Topuz, "Benden ne istendiğinin farkındayım. Bana güvenenler mahçup olmayacak" dedi. Fenerbahçe'nin yeni transferi Bekir, iddialı açıklamalarına devam ediyor. Genç stoper, "Forma savaşına hazır. Asla pes etmem. Karakterimde vazgeçmek yok. Öyle olmasam Fener'e gelmezdim" diye konuştu. Konfederasyon Kupası'nda final oynayan ABD'nin büyük beğeni toplayan stoperi Onyewu'nun talipleri artıyor. F.Bahçe'nin anlaşma sağladığı iddia edilen bu futbolcuya Birmingham ile Fulyham da talip oldu. Ama ibre hala Fener'den yana.

ESKİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM
Transferi sırasında yaşananları artık konuşmak istemediğini de ifade eden Topuz, şöyle devam etti: "Beni konsantrasyonum artık Fenerbahçe ile ilgili. Takımın hedefleri var. Geçen seson yaşananlar unutulmak isteniyor. Ben de buna katkıda bulunmak için buradayım. Kariyarimdeki ilk lig şampiyonluğu için sabırsızlanıyorum."

DAUM'DAN ÇOK GİZLİ TANIŞMA!
Futbolcular ve Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın Samandıra'da toplanmasının ardından saat 17.55'te Christoph Daum arabasıyla geldi ve doğruca tesislere girdi. Yardımcısı Koch ise arabasının camını açarak gazetecilere "Nasılsınız" diye seslendi.. Bir Alman televizyonu da Alman hocayı görüntülemek için tesislerde hazır bekledi.

KOMBİNELERDE YÜZLER GÜLDÜ
Kriz nedeniyle şirketlerin toplu alım gerçekleştirmemiş olmasına rağmen kombine bilet rakamlarının geçen yıl bu zamanki rakamlara yaklaştığı bildirildi. Şu anda 17 binin üzerinde olan satışların, flaş transferle artması bekleniyor...

CARLOS'TAN "U" DÖNÜŞÜ
Geçtiğimiz hafta Brezilya basınına verdiği demeçlerde Fluminense ile flört ettiğini itiraf eden Roberto Carlos, bu kez bambaşka sözlerle ortaya çıktı! Fenerbahçe'de el üstünde tutulduğunu ve hiçbir sıkıntısının olmadığını ifade eden Carlos, şöyle devam etti: "Kariyerime Türkiye Ligi ve UEFA Kupası şampiyonluğunu da ilave etmek istiyorum. Bunu başarabilecek potansiyelimiz var."

BEKİR KORKMUYOR
Fenerbahçe'nin yeni transferi Bekir, iddialı açıklamalarına devam ediyor. Genç stoper, "Forma savaşına hazır. Asla pes etmem. Karakterimde vazgeçmek yok. Öyle olmasam Fener'e gelmezdim" diye konuştu.

ABD'Lİ ONYEWU'YA 2 TALİP DAHA
Konfederasyon Kupası'nda final oynayan ABD'nin büyük beğeni toplayan stoperi Onyewu'nun talipleri artıyor. F.Bahçe'nin anlaşma sağladığı iddia edilen bu futbolcuya Birmingham ile Fulyham da talip oldu. Ama ibre hala Fener'den yana.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER