Asayiş
  • 7.11.2009 17:32

GÜLER ZERE ÇAPA TIP FAKÜLTESİNE YATIRILACAK

ADANA - Elbistan E Tipi Cezaevinde yatarken hastalığı nedeniyle kaldığı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi mahkum koğuşundayken Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından cezası kaldırılan Güler Zere'nin tedavisi, Adana'daki özel bir hastanede sürdürülüyor.
Zere'nin refakatçisi Seval Aracı, Onkoloji Bölümü de bulunan Özel Ortadoğu Hastanesinde tedavisi süren Zere'nin sağlık durumunun dünden daha iyi olduğunu söyledi.
Kızını elinde kır çiçeğiyle ziyaret eden anne Güllü Zere ise ''Yüzüm ilk kez güldü. Cumhurbaşkanı Gül'e çok teşekkür ediyorum. Çok şükür kızım şimdi iyi. Kızımın hastanenin mahkum koğuşundaki halini hiç görmek istemiyordum. Şimdi çok sevinçliyim. İyileşeceğine inanıyorum'' diye konuştu.
Baba Haydar Zere de tutuklu bulunduğu sırada kızının tedavisinin kötüye gittiğini, beslenemediği için serum takıldığını belirtti.
Güler Zere'nin bu sabah ise kahvaltısını yaptığını, havuç ve nar suyu içtiğini anlatan baba Zere, ''Kızımın bırakılması için çaba gösterenlere ve af yetkisini kullanan Cumhurbaşkanı Gül'e teşekkür ediyorum. Güler'in iyileşeceğine inanıyorum. Kızımız gibi çok sayıda mahkum var. Dileğimiz onların da kurtulması'' dedi.
Zere'nin bu akşam tarifeli uçakla İstanbul'a gideceği, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Kliniğine yatırılacağı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:10

İLGİLİ HABERLER