Gündem
  • 10.7.2006 10:10

GÜLŞEN BU AÇIKLAMALARIYLA AJLAN KÖSE'Yİ EPEY KIZDIRACAK


Türkçe pop'un iki ünlü ismi Keremcem ve Gülşen, önceki akşam Silivri Çantaköy Belediyesi’nin düzenlediği konserle hayranlarıyla buluştu. Sahneye başka bir konserden geldiğini söyleyerek geç çıkan Gülşen, birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Yoğun konser temposu nedeniyle yorgunluğu her halinden belli olan genç popçu, konserin ardından kulise gidene kadar hayranlarının yakın ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı.

Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gülşen, öğle yemeğinde yediği tavuk salatasının midesini bozduğunu ve ishal olduğunu söyledi. Erol Köse ile ilgili sorulan soruları sürekli geçiştiren ve bahsedilmesini dahi istemediğini söyleyen ünlü sanatçı, "Basın mensuplarının karşısında Erol Köse ile bütün ilişkimi kestiğime dair açıklama yaptığım andan itibaren benim hiçbir alakam kalmadı. Adını bile duymak istemiyorum" dedi.

Erol Köse ile tekrar barıştı söylentilerine Gülşen, "Ben bir kitabı ikinci kez okumam. Okuduğum kitabı da dağıtırım başkaları okusun diye. Böylece kütüphaneler küflenmesinler. Başkaları da yararlansınlar" diyerek sert cevap verdi ve Erol Köse'nin eşi Ajlan Köse'ye albüm yapıyormuş haberlerine “Çok geç kalmış bir proje” diyerek kahkaha attı.

(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:26

İLGİLİ HABERLER