Yaşam
  • 29.2.2016 12:31

Günün magazin haberleri

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Demet Özdemir hayranlarına müjde

Demet Özdemir, eski sevgilisi Yusuf Çim'le başrolünü paylaştığı dizinin ardından yeni projeye başlıyor. Güzel oyuncu bu kez aile komedisinde rol alacak ve usta oyuncu Sumru Yavrucuk'la anne kızı canlandıracak. Senaryosunu Aslı Zengin'in yazdığı dizinin diğer kesinleşen oyuncuları ise Sevinç Erbulak ile Özlem Tokaslan. Demet Özdemir'in yeni dizisinde aşk yaşayacağı jönün kim olacağı ise şimdilik merak konusu. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, "Demet Özdemir'in partneri için arayışımız sürüyor. Henüz başrol erkek oyuncumuz ve yönetmenimiz netleşmedi. Dizinin bir kod adı var. Ancak onu da değiştireceğiz. Güçlü bir aile komedisiyle seyirciye özledikleri sıcak bir dizi sunmak için çalışıyoruz" dedi.  Kaynak: Uçankuş

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Kenan Doğulu saç ektirdi

41 yaşındaki popçu Kenan Doğulu, saç ektirdi. 4 ay önce ekilen saçlar güçlü bir şekilde çıktı ve Kenan'ın kelleşmeye başlayan kafasını kurtardı. Kenan Doğulu (41), 4 ay önce katıldığı bir davette seyrelen saçları ile dikkat çekmişti. Habercilerin, 'Saçlarınız dökülüyor mu?' sorusuna cevap vermemişti. Doğulu, 2 gün önce bir açılışta ise gençlik yıllarına dönmüş gibiydi. Kel kalmak istemeyen popçunun, elini çabuk tutup saç ektirdiği söylendi. Kaynak: Posta

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Hande Ataizi: Metroya binmemek kıroluk

Hande Ataizi, rol aldığı dizinin bitmesiyle masraflarını kıstığı yönündeki haberlere tepki gösterdi. Oyuncu, ucuz olduğu için metroya bindiği iddiaları üzerine "Halimiz vaktimiz yerinde. Bu dedikoduları çıkaranlar ne kıro insanlar. Asıl bu devirde metroya binmemek kıroluk. Amerika'da milyon dolar kazanan iş adamları bile metroyla seyahat ediyor" dedi. Kaynak: Cadde

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Burcu Kıratlı ile yeni sevgilisi sobelendi

Ahmet Kural ile evliliğin eşiğinden dönen Burcu Kıratlı, Rumelihisarı sahilinde sevgilisiyle objektiflere yakalandı. Kıratlı, oyuncu Alperen Durmaz ile araç içinde samimi bir şekilde görüntülendi. İkili, flaşlar patlayınca eğilerek yüzlerini gizledi. Olayın şokunu atlattıktan sonra gazetecilerden fotoğrafların silinmesi konusunda uyarıda bulunan ikili, bunda pek de başarılı olamadı. Kaynak: Akşam

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016
Saadet Işıl Aksoy'dan kıskandıran poz

Eşi Pamir Kıraner'le yaklaşık 1 senedir ABD'de yaşayan Saadet Işıl Aksoy'un keyfine diyecek yok... Şimdilerde Los Angeles'ta olan güzel oyuncu, önceki sabah evinin bahçesindeki havuzda böyle poz verdi. Saadet Işıl Aksoy, bu kıskandıran fotoğrafın altına da "Cumartesi sabahı güneşi" notu düştü.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016
Serdar Ortaç'tan genç kızlara öğüt

Serdar Ortaç, önceki gece Etiler'de bulunan Sahne İstanbul'da sahne aldı. Programına Hande Yener ile birlikte seslendirdiği yeni şarkısı "İki Deli" isimli şarkısıyla başlayan Ortaç, "Mutlu bir adam olarak karşınızdayım! Sağlıklıyım, evliyim daha ne isteyebilirim? Kızlar sakın sizinle sadece vakit geçirmek isyen adamlarla olmayın dünyada ki en güzel şey evlilik! İyi ki evlenmişim.." dedi. Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuk için seslendiren Ortaç, program süresince sık sık kendisini dinlemeye gelen misafirler ile sohbet etti. Ortaç, "Şimdiye kadar yaptığım şarkılardan en çok 'Sana Değmez' isimli şarkımı severim ancak daha en güzel, en iyi şarkımı henüz yapmadım, yakında sizin için onu yapacağım" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Zorla senette 2. raunt
Eski yapımcısı, Wilma Elles'in kendisine zorla senet imzalattığını iddia ediyor.
50 BİN LİRALIK DAVA
Wilma Elles, geçen yıl Zilin Sesi adlı filmde oynamıştı. Yapımcı Murat Özteke ise "Elles, gala öncesi eşiyle gelip 50 bin lira alacağının olduğunu söyleyip bana zorla senet imzalattı" diye suç duyurusunda bulunmuştu.
KARARA İTİRAZ ETTİ
Savcılık, olayda cebir ve tehditin yeterli olmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi. Ancak yapımcı Özteke, maddi ve manevi zararının büyük olduğunu belirterek karara itiraz etti. Şimdi iddialar yeniden ele alınacak.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Antonio Banderas'tan yeni sevgiliye yeni ev jesti

Antonio Banderas (55), kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Nicole Kimpel'la birlikte İngiltere'nin güneyindeki Cobham bölgesinden bir ev aldı. Oyuncu, "Güneşte bir mücevher gibi parlıyor" dediği saray yavrusu için 2.4 milyon sterlin'i (9.9 milyon TL) gözden çıkardı. İkilinin 'doğayla dost' yeni evinde iki geniş salon, mutfak, beş yatak odası, sinema salonu, masaj odası, sauna ve müzik odası bulunuyor.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Can Bonomo'nun dizi heyecanı

Atv'nin 'Aile İşi' dizisinde rol alan Can Bonomo, 'Güzel bir ekibimiz var. Sette olmaktan heyecanlı ve mutluyum' dedi.

Didem Soydan ile Can Bonomo, önceki gün hasret giderdi. Yoğun iş tempoları yüzünden görüşemeyen çift, önceki gün City's'deydi. atv'nin sevilen dizisi 'Aile İşi'nde rol almasıyla da gündeme gelen Can Bonomo, oyunculuğu çok sevdi.

SIKINTI YOK

Ünlü müzisyen, "Çekim saatlerinin uzun olması sıkıntı veriyor mu?" sorusuna şöyle dedi: "Belki ilklerin verdiği heyacandandır ancak ben çok eğleniyorum. Çok güzel bir ekibimiz var ve çok mutluyum."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Kaçamadılar
Ünlü oyuncu Begüm Kütük, önceki gece karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu ile İstanbul gecelerinde boy gösterdi. Karaköy'de eğlenen çift, mekan çıkışı görüntülenmemek için kalabalıktan yararlanarak hızlıca VİP minibüslerine bindiler. Gazetecilerden yine de kurtulamayan ikili, objektiflere gülümseyerek oradan ayrıldı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Morali bozuk
Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın Lazio takımına yenilen Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Morali bozuk olduğu dikkat çeken ünlü futbolcu, hızlı adımlarla bir mekana girdi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016
Sakatlığını fırsata çevirdi
Bacağının arka kasında sertleşme olduğu için tedbir amaçlı antrenmanlara katılmayan Beşiktaş'ın ünlü futbolcusu İsmail Köybaşı; önceki gün sevgilisi ile Etiler'de görüntülendi. Bir kitapçıda yaklaşık bir saat kalan aşıklar, film DVD'si satın aldıktan sonra otomobilleri ile evlerinin yolunu tuttu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

'Bu kadar ilgiye alışık değilim'
Galatasaray'dan Çin Süper Ligi takımlarından Beijing Guoan'a transfer olan Burak Yılmaz, Dubai'deki ilk hazırlık maçında sakatlanmasının ardından soluğu İstanbul'da aldı. Eşi İstem Atilla ile birlikte Bebek'te bir pastanede görüntülenen Yılmaz, çıkışta yoğun ilgi karşısında ne yapacağını şaşırdı. Gazetecilere, "Aman insanlar içeride birisi var sanacaklar, ben alışık değilim bu kadar basına" diyerek aracına yönelmek istedi. Yılmaz'a bir de çiçekçiler de ilgi gösterince, ünlü futbolcu yoğun kalabalıkta zorlukla yürüdü.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016
Flaşlar patladı İvana korktu
Modacı İvana Sert, sevgilisi Can Çelebi ile Beyoğlu'nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Yalnız başına yürüyen İvana Sert, flaşların patlamasıyla hemen sevgilisinin koluna girdi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016
'Çıkarken değil girerken çekin!'
Murat Cemcir, önceki gün Beyoğlu'nda görüntülendi. Cemcir, gazetecilere "Rica ederim girerken çekin ama çıkarken çekmeyin" diyerek olası bir çapkınlığın ortaya çıkmasını engelledi.

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

'Neden çekiyorsunuz?'
Senem Kuyucuoğlu, önceki akşam Cihangir'deydi. Bir mekanda rakı-balık keyfi yapan ünlü manken, kendisini görüntüleyen gazetecilere Kuyucuoğlu, "Neden çekiyorsunuz?" diye bağırdı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016
'Dışarıda gazeteci olduğunu neden söylemiyorsunuz?'
Özlem Conker, önceki gün sevgilisi ile birlikte Karaköy Mitte'de eğlendi. Bir ara hava almak için dışarıya çıkan ikili, görüntülenince çok şaşırdı. Hemen içeri kaçan ikili, görevlilere "Dışarıda gazetecilerin olduğunu neden söylemiyorsunuz?" diye çıkıştı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Kıvanç Tatlıtuğ'a Araplar'dan tebrik yağıyor
Geçtiğimiz günlerde iki yıldır birlikte olduğu Başak Dizer ile dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ'a Arap hayranlarından tebrik telefonları yağıyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un Arap hayranları tarafından çok sevildiğini söyleyen yapımcı Savaş Uğurlu şöyle konuştu: "Ortadoğu izleyicisinin ilk göz bebeği Kıvanç Tatlıtuğ. Kıvanç'ın yaşantısını yakından takip eden çok ciddi bir hayran kitlesi var. Evliliği Ortadoğu basınında geniş yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ'un evliliğinden memnun olmayan bayan hayranları olsa da ağırlıklı olarak birçok kesim evliliğinden memnun. Arap izleyiciler, yakında, Kıvanç Tatlıtuğ'u evliliğinden dolayı hediyelere boğacaktır diye düşünüyorum."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

'Kafanıza göre yazın'
Yalın, önceki akşam Nişantaşı'ndaki Nopa adlı mekandaydı. Mekandan iki kadın arkadaşıyla birlikte ayrılan sanatçı, gazetecileri görünce, "Arkadaşlar siz nereden çıktınız?" dedi. Sevgilisi Hazal Emre ile evleneceği söylenen Yalın, konuyla ilgili soruları "Siz zaten istediğiniz gibi yazıyorsunuz. Kafanıza göre yazın" diye yanıtladı.

 

Nurgül Yeşilçay nikah masasına oturdu

Nurgül Yeşilçay nikah masasına oturdu

Dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bodrum'da nikah masasına oturarak şahitlik yaptı.

Rol aldığı dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bodrum'da nikah masasına oturarak şahitlik yaptı. Yeşilçay önceki gün Gümüşlük'te bir düğüne katıldı. Renkly Reklamcılıkta tasarım ve grafikçi olan Deniz Özer ile Sanem Aykanat'ın nikah törenine katılan Yeşilçay, Aykanat'ın nikah şahidi oldu. Ünlü oyuncu neşeli tavırları ve esprileri ile nikaha gelen misafirleri kahkahaya boğdu. Diziden ayrıldıktan sonra kısa süreliğine dinlenmeye çekilen Yeşilçay'ın bir süre daha Bodrum'da kalacağı öğrenildi.

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Sibel Can yeni imajıyla sahnede
Sibel Can, önceki akşam TİM Maslak Show'da konser verdi. Yeni imajı ile hayranlarının karşısına çıkan ünlü sanatçı, verdiği kilolarla dikkat çekti. Konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan Can'a, kalabalık bir orkestra da eşlik etti. Sibel Can'ı dinleyenler arasında Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay ve gelini Eda Gencebay da, vardı. Şahnaz Çakıralp'ın eski eşi Prof. Dr. Murat Öncel de sarışın bir kadınla konseri izledi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016
'Nur'um 14 bin liralık prenses parfümü almış'
Bülent Ersoy, önceki akşam Günay Restaurant'da hayranlarıyla buluştu. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerle sohbet eden ünlü sanatçı, "Bugün çok neşeliyim, aşk var mı, bilemiyorum" dedi. Ersoy, mekanın dolu olmasına çok sevindiğini söyledi: "46 yıl sonra yine böyle salonu doldurmak, benim için çok güzel!" Bülent Ersoy, kendisini dinlemeye giden Nur Yerlitaş'a övgüler yağdırdı: "Canım Nur'um bana hediyeler göndermiş. Paris'te beğendiğim 3 bin lira değerindeki küpeyi benim için almış canım arkadaşım. Benim takılarla kim bilir kaç tane apartman dikilir." Yıldırım Mayruk imzalı bir kıyafet giyen sanatçı, "Duayen Yıldırım Hocam bu kıyafeti hazırladı" dedi. Sahneden Nur Yerlitaş'a bir kez daha teşekkür eden Ersoy, konukları güldürdü: "Gazeteciler nasıl olsa gitti, size bir şey açıklıyorum. Nur'um bana Mısır prensesinin kullandığı özel parfümden almış. 14 bin lira vermiş benim için. Krallar karılarını nasıl kokluyor, beni koklayan kimse yok"

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Konsere özel uçakla gitti
Ebru Gündeş, hafta sonu Kuzey Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de hayranlarıyla buluştu. Özel bir uçakla Kıbrıs'a giden ünlü sanatçı, konserden önce otelde dinlendi. Sahneye bordo renkli kıyafetiyle çıkan Gündeş; sevilen şarkılarının yanı sıra Kayahan, Adnan Şenses ve Orhan Gencebay'ın eserlerini de seslendirdi. Ebru Gündeş, "Sağlık, para, aşk ve mutluluk sizlerin olsun" diyerek konserini sonlandırdı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Uzatmalı aşk bitti
Hadise'nin uzun süredir birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Uğur Güven ile bir dargın bir barışık süren ilişkisi sona erdi. Güven, geçtiğimiz günlerde başka bir aşka yelken açtı. Daha önce işadamı Hakan Karabiber ile evli olan Seçil Sırmacı'yla birlikte olmaya başlayan Uğur Güven; bu ilişkisini, Sırmacı'yla el ele verdiği pozlarla ilan etti. Kendisinden yaşça büyük kadınları seven, daha önce de kendisinden 25 yaş büyük olan Çiğdem Kayalı ile ilişkisi olan Güven'in yeni sevgilisi de ondan yaşça epey büyük. 17 yaşında bir oğlu olan Seçil Sırmacı, daha önce eski eşi Hakan Karabiber tarafından çocuğuyla ilgilenmiyor iddiasıyla suçlanmış, hatta bu olay gazetelere de haber olmuştu.
 

İŞLETMECİ SEVGİLİ İSTEMEDİ AMA KENDİSİ İŞLETMECİ OLDU
Hadise, birlikte oldukları dönemde, sevgilisi Uğur Güven'den Karaköy'de mekan açtığı için ayrılmak istemişti. Ünlü şarkıcı, "İşletmeci sevgili istemem" demişti. Ancak Hadise'nin şu sıralar Bodrum'da bir beach açarak işletmeciliğe soyunmak istediği öğrenildi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Ünlüler bahar alışverişinde
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ünlüler de kendilerini alışverişe verdi. Geçtiğimiz günlerde Zorlu'da görüntülenen ünlüler, mağazaların altını üstüne getirdi
ÇOCUKLARI İLE BAŞ BAŞA
Güzel sunucu Gül Gölge Saygı, oğulları Ali ve Emir ile birlikte alışveriş yaptıktan sonra sinema katına geçerek onlarla 'Ayı Kardeşler' filmini seyretti.
SPOR AYAKKABI ALDI
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, alışveriş merkezinde yeni sezon ürünlere göz gezdirdikten sonra bir spor mağazasından koşu ayakkabısı aldı.
YURTDIŞI KONSERLERİ VAR
Başarılı şarkıcı Berkay Şahin, AVM'ye sevgilisi Özlem Katipoğlu ile birlikte geldi. Şarkıcı alışveriş sonrası "Konserlere hız kesmeden devam ediyoruz. İlerleyen zamanlarda ise yurt dışı konserlerimizle sevenlerimizle buluşacağız" dedi.
SARIOĞLU'NUN İZİN GÜNÜ
Galatasaray'lı futbolcu Sabri Sarıoğlu, izin gününde eşi Yağmur Sarıoğlu ve küçük oğlu Sarp ile vakit geçirdi. Aile, alışveriş sonrası soluğu sinema katında aldı.
KANKASIYLA GEZDİ
Sosyetetik güzel Aslışah Alkoçlar, yakın arkadaşı ile birlikte geldiği alışveriş merkezinde önce yemek yedi, sonra mağazaları gezdi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Arda Turan kıyafet dağıttı
Madrid'teki bir mağazadan 25 bin Euro'luk alışveriş yapan Arda Turan, denemeden aldığı kıyafetler üzerine olmayınca hepsini Bayrampaşa'daki arkadaşlarına gönderdi.

Barselona'da top koşturan milli futbolcu Arda Turan, geçtiğimiz günlerde İspanya-Madrid'teki dünyaca ünlü bir markadan 25 bin Euro'luk (82 bin TL) alışveriş yaptı.

Kıyafetleri denemeden alan Turan, evde kötü bir sürprizle karşılaştı. Aldıklarının hiç biri üzerine olmadı.
Ünlü futbolcu, kıyafetleri mağazaya hediye etmek yerine doğup büyüdüğü, ailesinin hala yaşadığı İstanbul-Bayrampaşa'daki arkadaşları ve komşularına gönderdi. Bununla da yetinmeyen Arda Turan, giymediği 20 koli kıyafeti Bayrampaşa'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Kaynak: Hürriyet

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Burak Özçivit büyük isteğinden vazgeçti!

"Kardeşim Benim" ilk haftada '400 bin'de kaldı. Devamını çekmeyi düşünen Burak Özçivit, kötü gişe yüzünden bu isteğini gerçekleştiremedi. Filmden sonra aşk yaşamaya başlayan Aslı Enver ve Murat Boz'un, reklam aşkı da işe yaramadı.
Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver'in başrollerinde yer aldığı "Kardeşim Benim" ilk hafta yaptığı 400 bin gişe hayal kırıklığı yaşattı. 6 hafta vizyonda kalan filmin devamını çekmeyi düşünen yapımcı Burak Özçivit, bu isteğini de şimdilik askıya aldığı iddia edildi.

İlk haftada 2 Milyon yapmayı hedefleyen ama 6 hafta sonunda ancak 2 Milyon gişe yapan film, şimdilik askıda.

Film setinde başlayan aşkları ile gündemden düşmeyen Murat Boz ve Aslı Enver ikilisinin yaptığı reklam da bir işe yaramadı. Reklam aşkı olarak görülen ikilinin birliktelikleri de devam filminin çekilmesini sağlayamadı.

Filmin vizyona girmesinin ardından kısa süre içinde aşk yaşamaya başlayan ikili gişedeki kötü gidişin ardından, sosyal medya hesaplarında birlikte fotoğraf paylaşarak aşklarını duyurdu fakat bu yaptıkları gişede işe yaramadı. Kaynak: Güneş

 

Hadise: Evlen Murat, nikah şahidin olayım
Hadise: Evlen Murat, şahidin olayım

Murat Boz ve Aslı Enver aşkını, en başından beri bildiğini söyleyen Hadise, ünlü çiftin nikah şahidi olacağını da belirtti.
Murat Boz ile Aslı Enver'in ilişkisi; birlikte oynadıkları Kardeşim Benim filminin vizyona girmesi ile ortaya çıkmıştı.
''EN BAŞINDAN BERİ BİLEN TEK KİŞİYİM''

Posta'da yer alan habere göre Murat Boz ile çok yakın arkadaş olan Hadise, "Bu aşkı en başından beri bilen ilk ve tek kişiyim. Birbirlerine çok yakışıyorlar çok da mutlular. Kesin evlenirler. Murat'ın nikah şahidi ben olacağım, ona da söyledim." dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Helin Avşar eşini elleriyle besliyor

Geçtiğimiz hafta 1 aylık sevgilisi Serhan Bora ile nikah masasına oturan Helin Avşar, balayından döndü.
Ablası Hülya Avşar'ın ev işleri yapmadığını söylediği Helin, dün instagram'da paylaştığı fotoğrafla da hem bunu kanıtladı hem de güldürdü.
Serhan Bora'ya önceki akşam evde pizza yedirirken çektiği fotoğrafı instagram hesabında paylaşan Helin Avşar, altına şöyle not düştü: "Ne hamaratım, ne hamarat. Güzel pizza siparişi veririm. Evde DVD modu."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Reklam filminden servet kazandı
Sevilen oyuncu Burcu Özberk'in 30 saniyelik reklam filminden 300 bin TL alacağı öne sürüldü...
Genç oyuncu Burcu Özberk kamera karşısına geçti.

Son dönemin popüler oyuncularından Burcu Özberk reklam yıldızı oldu. Özberk, bir içecek markası için objektif karşısına geçti. Genç oyuncunun kazandığı ücret ise dudak uçuklattı. Özberk'in yaklaşık 30 saniyelik reklam filminden 300 bin TL kazandığı iddia edildi.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl da bir içecek markasının reklam yüzü olmuştu. Kaynak: Habertürk

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Dört yıl aradan sonra gelen mutluluk

Bu yıl, 'artık yılın 2016'ya denk gelmesi nedeniyle şubat ayı 29 çekiyor. Bu tarihte doğanlar ise doğum günlerini 4 yılda bir kutluyor.
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Türkiye genelinde, doğum tarihi 29 Şubat olan 35 bin 33 kişi bulunuyor. Bunların 18 bin 119'u erkek, 16 bin 914'ü kadınlardan oluşuyor. Bunlardan birinin de ünlü oyuncu Nejat İşler olduğu biliniyor. İşler dahil 35 bin kişi bugün resmi doğum günü kutlamanın heyecanını yaşıyor. Kaynak: Takvim

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Madonna: Sevgilim beni antrenörümle aldattı
Madonna, Filipinler'de verdiği konserde 20 bin seyircisinin önünde eski antrenörü tarafından aldatıldığını itiraf etti.

Ünlü pop sanatçısı Madonna, konser turu kapsamında geldiği Filipinler'de binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Pop'un Kraliçesi, 20 bin kişi önünde bir itirafta da bulundu.

''SEVGİLİMLE BİRLİKTE OLUNCA KOVMAK ZORUNDA KALDIM''

Madonna, "Çok güzel ve yetenekli bir Filipinli antrenörüm vardı ama sevgilimle birlikte olunca onu kovmak zorunda kaldım.'' dedi.

Madonna'nın bahsettiği kişinin, şarkıcıyla 5 yıl çalıştıktan sonra 2014 yılında yolları ayrılan Nicole Winhoffer olduğu belirtiliyor.


AKLA İKİ İSİM GELİYOR

Winhoffer, dünyada birçok ülkede bulunan ünlü bir spor salonu zincirinin kreatif direktörlüğünü yürütüyordu.

Madonna'nın Winhoffer'la çalıştığı dönemde iki dansçısıyla ilişkisi olmuştu. Bunlardan biri Timor Steffens, diğeri ise Brahim Zaibat.

Madonna'yı aldatan kişinin, şarkıcıyla yine 2014'te Avrupa tatilleri sırasında yollarını ayıran 28 yaşındaki Timor Steffens olma ihtimali ağır basıyor.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Hacı Sabancı sporda

İş dünyasının fazla kiloları ile başı dertte olan patronları yaz öncesi zayıflamak için kampa girdi. Necmettin Karabacak ve Erdinç Acar'ın da aralarında olduğu isimler zayıflamak için bıçak altına yatarken Hacı Sabancı, Şeyda Coşkun ile ter döküyor.
Arzu ile Ömer Sabancı'nın büyük oğulları Hacı Sabancı, üç yıl önce fazla kilolarından kurulmak için detoks merkezinde kampa girmişti. Ancak istediği sonucu alamayan Hacı Sabancı ünlüleri kısa sürede zayıflatmasıyla adından söz ettiren yaşam koçu Şeyda Coşkun'la anlaşmıştı.

Kısa sürede zayıflayan Hacı Sabancı geçen 3 yılın ardından yine kilo alınca bir kez daha Şeyda Coşkun'un kapısını çalmış. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen Hacı Sabancı, formunu Şeyda Coşkun'a borçlu olduğunu ve her gün tam 1 buçuk saat spor yaptıklarını söyledi. Kaynak: Hürriyet

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Şubat 2016

Kaya Çilingiroğlu çapkınlıkta hız kesmiyor

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, çapkınlıkta hız kesmiyor. Adı Kazanova'ya çıkan çapkın işadamı, önceki gece bir güzelle yakalanınca 'Ben bu bayanı tanımıyorum' diyerek güldürttü...
Türkiye'nin en güzel kadınlarından Hülya Avşar'la evliliğinden Zehra isminde bir kızı bulunan Kaya Çilingiroğlu, magazin dünyasının en hızlı playboyu oldu. Her hafta başka bir güzelle objektiflere yakalanan ünlü işadamının adı 'Kazanova'ya çıktı. Çapkınlıkta sınır tanımayan Çilingiroğlu önceki gece de Karaköy'de objektiflere yansıdı. Mitte adlı mekanda kumral bir bayan ile gece boyunca eğlenen Çilingiroğlu'nun kaçamak gecesini patlayan flaşlar bozdu. Mekandan kumral güzelle birlikte çıkan işadamı, objektiflere yakalanınca şaştı kaldı. Yan yana yürüdüğü güzeli yalnız bırakan ve tanımadığını söyleyen Çilingiroğlu, herkesi güldürdü. 
SONUNDA PES ETTİ

Gazetecileri atlatamayan Kaya Bey ve yanındaki güzel daha sonra tekrar mekana geri döndü. Yaklaşık 1 saat daha eğlenen Çilingiroğlu, gazetecilerin mekanın önünden ayrılmadığını görünce pes etti. Aracına binerek mekandan yalnız başına ayrılan Çilingiroğlu'nun keyifli gecesi kötü biterken, pilates hocası olduğu öğrenilen kumral güzel de Çilingiroğlu'ndan hemen sonra mekandan ayrıldı.

Kaynak: Takvim

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER