Hayko Cepkin: Zaten bu saate kadar çağrılmadığım için gocunuyordum

1 dk okuma
 Hayko Cepkin: Zaten bu saate kadar çağrılmadığım için gocunuyordum

Hızlı Özet

Cepkin, "Malum herkes bir şekil çağrılıyor. Bana neee. Ben de ünlüyüm. Zaten bu saate kadar çağrılmadığım için gocunuyordum" sözleriyle sürece ironik bir göndermede bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran  Ahbap Derneği’ne yönelik soruşturmada yeni isimler gündeme gelmeye devam ediyor.

Soruşturma kapsamında gazeteci Uğur Dündar ile şarkıcılar Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin, Gülben Ergen ve oyuncu Elçin Sangu ifade vermek üzere savcılığa çağrıldı.

HAYKO CEPKİN'DEN İRONİK PAYLAŞIM: BEN DE ÜNLÜYÜM

Söz konusu gelişmenin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hayko Cepkin, kendine özgü üslubuyla ironik ifadeler kullandı.

Cepkin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Merak eden eş dost için bilgilendireyim. Şu an için bir durum yoktur. Ama eninde sonunda bir sebeple çağrılacağız. Malum herkes bir şekil çağrılıyor. Bana neee. Ben de ünlüyüm. Zaten bu saate kadar çağrılmadığım için gocunuyordum."

Ünlü sanatçının paylaşımı kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı ve yorum aldı.

Bu haber 11880 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cem Küçük 10 yıldır çalıştığı TGRT'den ayrıldı
Medya/Magazin
#Tgrt#Türkiye Gazetesi#Cem Küçük

Cem Küçük 10 yıldır çalıştığı TGRT'den ayrıldı

Küçük, son dönemdeki görüşleriyle "Dümen kırdı" eleştirilerine maruz kaldığını söyledi. Küçük, bu eleştiriyi getirenlere de "İyice kafayı yediler" sözleriyle çıkıştı. Küçük, şöyle dedi:

Habervitrini11335 Görüntüleme
AHBAP'ın çavuşları savcılıkta.. Uğur Dündar, Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen, Elçin Sangu...
Medya/Magazin

AHBAP'ın çavuşları savcılıkta.. Uğur Dündar, Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen, Elçin Sangu...

Son dakika haberler - Son dakika haberi: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “Ahbaplar Suç Örgütü” soruşturması kapsamında 5 ünlü ismin daha ifadeye çağrılacağı öğrenildi. Uğur Dündar, sanatçı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, oyuncu Elçin Sangu ile...

Habervitrini9967 Görüntüleme
İsim isim ünlülerin Ahbap’a yaptığı bağış miktarı
Medya/Magazin

İsim isim ünlülerin Ahbap’a yaptığı bağış miktarı

Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği'ne ilişkin soruşturma sürerken hangi ünlü isimlerin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı.

Habervitrini15339 Görüntüleme
Sosyal Medya Fenomeni Fatma Soydaş, 'Müstehcenlik' Suçlamasıyla Cezaevine Gönderildi
Medya/Magazin
#Fatma Soydaş#mahkeme#tutuklama

Sosyal Medya Fenomeni Fatma Soydaş, 'Müstehcenlik' Suçlamasıyla Cezaevine Gönderildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma açılan sosyal medya içerik üreticisi Fatma Soydaş, İstanbul'da yakalandıktan sonra 'müstehcen yayınlara aracılık etmek' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Şüphelinin sosyal medya hesaplarına da erişim engeli getirildi.

Habervitrini10165 Görüntüleme