9 şehire şiddetli yağış uyarısı

1 dk okuma
9 şehire şiddetli yağış uyarısı

Hızlı Özet

Hava sıcaklıklarının da ülkenin batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde ise önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.






Edirne, Kırklareli, Çanakkale, İzmir, Aydın, Muğla çevreleri ile Antalya ve Burdur'un doğu ve Isparta'nın güney kesimlerinde kuvvetli yağış olacağı tahmin ediliyor.



Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Giresun, Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak.



Yağışların yarın Edirne, Kırklareli, Çanakkale, İzmir, Aydın, Muğla çevreleri ile Antalya ve Burdur'un doğu ve Isparta'nın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) olması bekleniyor.



Hava sıcaklıklarının da ülkenin batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde ise önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.



Rüzgarın Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 kilometre/saat), Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden

kuvvetli ve yer yer fırtına (60-70 kilometre/saat), Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ve Doğu Anadolu'nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.




Bu haber 800 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CHP'nin 'Mutlak butlan’ dosyası Yargıtay'da incelemeye alındı
Gündem

CHP'nin 'Mutlak butlan’ dosyası Yargıtay'da incelemeye alındı

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nin CHP'nin 38. Olağan Kurultayı hakkında verdiği mutlak butlan kararı, Yargıtay 3. Hukuk Dairesi tarafından ön incelemeye alındı. Raporun heyete sunulmasının ardından, esasa ilişkin incelemenin 1 Eylül'den sonra yapılması bekleniyor.

Habervitrini14363 Görüntüleme
‘Figüran’ iddiaları sonrası gündem oldu! Kim bu genç? Şimdi de CHP töreninde!
Gündem

‘Figüran’ iddiaları sonrası gündem oldu! Kim bu genç? Şimdi de CHP töreninde!

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılım törenine ‘Kişi başı 950 TL’ye figüran getirildi” iddiası damga vurdu. Törende görüntülenen bir gencin Songül Karlı ve Nihat Hatipoğlu’nun programlarında görüldüğü anlara ait kareler, gündem olurken, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin iddiaları reddederek suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Habervitrini13802 Görüntüleme
Beştepe'den Yeni Parti açıklaması: Sel gider kum kalır
Gündem

Beştepe'den Yeni Parti açıklaması: Sel gider kum kalır

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, CHP'den ayrılan Özgür Özel'in kurduğu Yeni Parti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Uçum, "CHP sonuçta yine CHP’dir. Sel gider kum kalır" ifadelerini kullandı.

Habervitrini10859 Görüntüleme
Haaland şov! Viking kutlaması nikâhta sahne aldı
Gündem

Haaland şov! Viking kutlaması nikâhta sahne aldı

Manchester City'nin yıldız golcüsü Erling Haaland, takım arkadaşı Gianluigi Donnarumma'nın düğününde yine gündem olmayı başardı. Norveçli yıldız, Dünya Kupası'yla özdeşleşen "Viking" kutlamasını bu kez düğün salonunda yaptırdı.

Habervitrini9917 Görüntüleme