Acun Ilıcalı Survivor'da küplere bindi!: Yarışmacı kamptan kaçtı, yüzerek Sercan'ın yanına gitti!
Survivor Türkiye'de yaşanan olay Acun Ilıcalı'yı küplere bindirdi. Ilıcalı, yeni bölüm fragmanında yarışmacı Beyza'nın kamptan kaçtığını ve diğer kampta bulunan Sercan'ın yanına gittiğini açıkladı.
Programın 20. hafta 4. bölüm fragmanında ortaya çıkan olay, ada konseyine damga vurdu.

Fragmanda yarışmacıların Sude’ye Beyza’yı sorduğu anlar dikkat çekerken, Nagihan’ın “Yılan mı soktu, akrep mi soktu? Beyza kayıp” ifadeleri ekrana yansıdı.

"Önce 10 dakika bulamadılar, sonra 30 dakika oldu"
Olayla ilgili konuşan Acun Ilıcalı ise yaşadığı korkuyu şu sözlerle anlattı:
“Mavi takımdan bir yarışmacımız ortadan kayboluyor. Benle irtibata geçtiler. Önce 10 dakika bulamadılar, sonra 30 dakika oldu. Benim ne kadar korktuğumu tahmin ediyorsunuz tabi. 30 dakika geçtikten sonra en azından beni çok mutlu eden bir haber geldi, yarışmacı bulundu diye.”

"Sercan ile bir ilgisi var mı yok mu?”
Konseyde sert bir tavır sergileyen Acun Ilıcalı, Beyza’nın başka bir kampa giderek Sercan’la görüştüğü iddiasını da gündeme taşıdı. Ilıcalı “Gördüğümüz sahne kamptan kaçıp Sercan ile muhabbete giden bir Beyza. Karşına çıkacağını düşünerek bir kez daha soruyorum: Öbür kampa gitmenin Sercan ile bir ilgisi var mı yok mu?” şeklinde konuştu.

Yeni bölüm öncesinde Beyza ve Sercan arasında nasıl bir konuşma geçtiği merak konusu olurken yaşanan olay sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu.




