Ağrı'da 8 yaşındaki çocuk kayboldu

••1 dk okuma
Ağrı'da 8 yaşındaki çocuk kayboldu

Hızlı Özet

“Ağrı merkeze bağlı Kumlugeçit köyünde 8 yaşındaki bir çocuk kayboldu.”






Ağrı merkeze bağlı Kumlugeçit köyünde 8 yaşındaki bir çocuk kayboldu.



Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kumlugeçit köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Zeynaabidin Çelik uçurtmasıyla oynamak için dışarıya çıktı. Bir süre sonra Hatice ve Cumali Çelik çiftinin 8 yaşındaki çocuğundan haber alınamadı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine olay yerine polis, AFAD, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Saat 17.00'dan beri kayıp olan çocuğu arama çalışmaları Murat Nehri çevresinde devam ediyor.




Bu haber 991 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sedat Peker’den Bahçeli’ye teşekkür
Asayiş

Sedat Peker’den Bahçeli’ye teşekkür

MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede Burhanettin Saral ile Sedat Şahin, Devlet Bahçeli’nin makamında bir araya geldi. Görüşmenin ardından tarafların birlikte yer aldığı fotoğraflar MHP’nin sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaşıldı. Parti açıklamasında buluşma, “tarihi bir kucaklaşma ve buluşma” olarak nitelendirildi.

Habervitrini11294 Görüntüleme
Suç örgütü lideri Barış Boyun’un ağabeyi cezaevinde hayatını kaybetti
Asayiş

Suç örgütü lideri Barış Boyun’un ağabeyi cezaevinde hayatını kaybetti

Çıkar amaçlı suç örgütü elebaşı Barış Boyun’un ağabeyi Zafer Boyun, tutuklu bulunduğu cezaevinde sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 362 sanıklı Daltonlar davasında 6’sı ağırlaştırılmış olmak üzere 12 kez müebbet ve toplam 681 yıl 4 ay hapis cezası alan Boyun’un naaşı, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Habervitrini13122 Görüntüleme
JASAT, 11 yıllık cinayeti ayna parçasından aydınlattı
Asayiş

JASAT, 11 yıllık cinayeti ayna parçasından aydınlattı

Manisa'da 6 Temmuz 2015 tarihinde Akhisar-Manisa Karayolu üzerinde cesedi bulunan Meral Babacan'ın ölümüne ilişkin faili meçhul dosya, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince yeniden ele alındı.

Habervitrini11370 Görüntüleme
Günlerdir kusuyordu! Savcı acil serviste hayatını kaybetti
Asayiş

Günlerdir kusuyordu! Savcı acil serviste hayatını kaybetti

Almanya'da savcı olarak görev yapan 42 yaşındaki Sibel Tunç, eşiyle birlikte tatil için geldiği İstanbul'da fenalaşarak yaşamını yitirdi. Günlerdir süren kusma şikayetiyle gittiği hastane koridorunda aniden hayatını kaybeden Tunç'un ölümü "şüpheli" bulunarak olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Habervitrini12910 Görüntüleme