Ali Koç Kulüpler birliği başkanlığına devam edecek!

2 dk okuma
Ali Koç Kulüpler birliği başkanlığına devam edecek!

Hızlı Özet

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yapılan toplantının ardından Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa eden Ali Koç'un ikna edildiğini ve göreve devam edeceğini duyurdu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yapılan toplantının ardından Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa eden Ali Koç'un ikna edildiğini ve göreve devam edeceğini duyurdu.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kulüpler Birliği toplantısının ardından konuştu.

Fatih Saraç, "Kulüpler Birliği'nde yeni bir başkan değişikliğinin bu süreçte gerekli olmadığını düşünüyoruz. Ali Koç'un, tüm kulüplerin menfaatlerini düşünerek hareket ettiğini biliyoruz. Teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise "Ali Bey'in başkanlıktan ayrılma talebini kabul etmedik ve göreve devam etmesi için 17 kulübümüz de kendisine destek verdi. O da bizi kırmadı ve göreve devam edeceğini söyledi" dedi.

Yıldırım sözlerini, "Ali Koç başkanımızın önderliğinde beklenen toplantımızı yaptık. Tek tek Ali başkanımız konusunda söz aldık. Katılan 16 kulüp ve Pendikspor'un yazılı onayı ile 17 kulüp, oy birliği ile göreve devam etmesini istedik. O da bizi kırmadı ve göreve devam edeceğini söyledi. Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" ifadeleriyle sürdürdü.

Fatih Saraç da "Ulaşılamamaları, bu kulüplerin 'hayır' dediği anlamına gelmiyor" dedi. Sonrasında Kulüpler Birliği Vakfı, 18 kulübün de Ali Koç'un göreve devam etmesi yönünde oy verdiğini duyurdu.

TFF ve hakem açıklaması 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF ve yabancı hakem konusunda ise "Birçok konu var ama en çok konuşulan konu; TFF'nin artık görevini yapamadığı yönünde. Değişim zamanı geldi. Bugün mü, sezon sonu mu? O konuşulur... Bizi dinleyen bir TFF istiyoruz. Yabancı hakem konuşuldu. Hazır değiliz ama bayağı bir kulüp istiyor yabancı hakemi. Herkes hakemlerden şikayet ediyor ama ne kadar hızlı yapılabilir, altyapısı nedir buna biz karar veremiyoruz. Ancak biz istiyoruz, evet. VAR konuşmalarını da görünce... Bir çözüm üretilmek zorunda. Bu çözümün yeri de burası. TFF de değil, MHK de değil. Bizim emeğimiz, bizim paramız, bizim zamanımız, bizim gücümüz... Biz bu kadar şey veriyorsak TFF'nin de 'bu işi nasıl çözeriz' diye düşünmesi lazım. Aksi takdirde değişim kaçınılmaz" sözlerini sarf etti.

Bu haber 645 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mansur Yavaş'tan Erdoğan'a sürpriz ziyaret
Gündem

Mansur Yavaş'tan Erdoğan'a sürpriz ziyaret

KülliyCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen sürpriz görüşme, siyaset gündeminde geniş yankı uyandırdı.e

Habervitrini11385 Görüntüleme
Okan Karacan ile ilgili şoke eden iddia! Hırsızlık görüntüleri ortaya çıktı
Gündem

Okan Karacan ile ilgili şoke eden iddia! Hırsızlık görüntüleri ortaya çıktı

Ünlü tiyatro oyuncusu Okan Karacan’ın Şişli’deki bir etkinlikte masada bulunan dizüstü bilgisayarı alarak koltuğunun altına koyduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Bilgisayarın sahibi karakola giderek şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan Karacan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Annesi ise oğlunun psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu ve ilaçlarını düzenli kullanmadığını söyledi.

Habervitrini13967 Görüntüleme
Meteoroloji'den İstanbul’a gök gürültülü sağanak uyarısı! Tarih netleşti
Gündem

Meteoroloji'den İstanbul’a gök gürültülü sağanak uyarısı! Tarih netleşti

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre hafta sonu sıcaklıklar yeniden yükseliyor. Ege, Akdeniz ve Güneydoğu’da 39 dereceye yaklaşacak sıcaklıkların ardından pazartesi günü İstanbul dahil bazı illerde gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Habervitrini13289 Görüntüleme
İzmir'de CHP'ye büyük şok.. AK Parti'ye geçiyor
Gündem

İzmir'de CHP'ye büyük şok.. AK Parti'ye geçiyor

CHP’den geçtiğimiz aylarda istifa eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın siyasi geleceği belirsizliğini korurken, AK Parti’ye geçeceği yönündeki söylentiler gündemdeki yerini koruyor. Tugay’ın bağımsız olarak sürdürdüğü görevine hangi kulvarda devam edeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Habervitrini14918 Görüntüleme