'ANAL SEKS' ARAMASINDA TÜRKİYE İLK SIRADA

1 dk okuma
'ANAL SEKS' ARAMASINDA TÜRKİYE İLK SIRADA

Hızlı Özet

Türklerin arama yaptığı başlıklardan biri de hayvanlarla, özellikle de atlarla seks...

İnternetin önde gelen arama motorlarından Google'da, farklı başlıklar altında seks konusunda en çok arama yapan ilk 10 ülkeden 6'sının Müslüman ülkeler olduğu tespit edildi.


Buna göre, listenin ilk sırasında Pakistan, ikinci sırada ise Mısır yer alırken, Türkiye listenin 8'inci sırasında yer alıyor. Listedeki tek Avrupa ülkesiyse, 10'uncu sıradaki Polonya. 'Gay seks' başlığı altında en çok arama yapan ülkeler arasında birinci sırada Filipinler var. İkinci Suudi Arabistan yer alırken Türkiye bu kategoride 7'nci sırada yer buldu... 'Grup seks' başlığında birinciliği Hindistan ve Suudi Arabistan paylaşırken, Türkiye ise 8'inci sırada bulunuyor.


ÇOCUK PORNOSUNDA İLK DÖRTTE


Türklerin arama yaptığı başlıklardan biri de hayvanlarla, özellikle de atlarla seks... Burada birinci sırayı yine Pakistan alırken Türkiye üçüncü oldu. Türkiye'nin listede birinci olduğu tek başlık ise anal seks. Türkiye'yi; Romanya, Yeni Zelanda, Kanada ve ABD izliyor. Oral seks konusundaki arama sıralamasındaki tek Müslüman ülke olan Türkiye, 10 ülke arasında 4'üncü sırada yer alıyor. Araştırmanın en dehşet verici başlıklarından biri de, 'çocukla cinsel ilişki.' Bu konuda en çok araştırma yapılan ülke Pakistan. Türkiye ise bu alanda dördüncü sırada.


/Sabah

Bu haber 31456 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Silah bırakmamak için direnen PKK'nın İsrail kanadının planı çöktü
Gündem

Silah bırakmamak için direnen PKK'nın İsrail kanadının planı çöktü

Serörsüz Türkiye sürecinde arka arkaya önemli adımlar atılmaya başlandı. Suriye, Irak ve İran denklemi çökünce terör örgütünün silah bırakmasının hızlanması bekleniyor. Buna paralel olarak da yasal düzenlemeler TBMM gündemine taşınacak.

Habervitrini14185 Görüntüleme
NATO'nun anahtarları Ankara'ya teslim ediliyor
Gündem
#İsrail#ABD#turkiye

NATO'nun anahtarları Ankara'ya teslim ediliyor

Pentapostagma'nın uluslararası kaynaklara dayandırılan haberde, Lübnan'ın Türkiye ile İsrail arasındaki artan gerilimin son çatışma alanı haline geldiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İsrail'in Lübnan ve Suriye'ye yönelik saldırılarını sert sözlerle eleştirerek Türkiye'nin güvenliğinin artık Şam ve Beyrut'a kadar uzandığını ifade ettiği hatırlatıldı.

Habervitrini12500 Görüntüleme
YKS'de ikinci gün manzaraları.. Çocuklar içeride soruları, anneleri dışarıda Kuran'ı okudu
Gündem

YKS'de ikinci gün manzaraları.. Çocuklar içeride soruları, anneleri dışarıda Kuran'ı okudu

Ailelerin heyecanla okul kapılarında beklediği, öğrencilerin ise son tekrarlarını yaparak salonlara girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testleri (AYT) başladı.

Habervitrini13498 Görüntüleme
İsmail Kartal Aziz Yıldırım'dan bu 3 transferi istedi
Gündem

İsmail Kartal Aziz Yıldırım'dan bu 3 transferi istedi

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, ayağının tozuyla transfer çalışmalarına başladı. Vedat Muriqi ile sözleşme imzalayan sarı-lacivertliler, tecrübeli teknik adamın taleplerini dinleyecek. İsmail Kartal'ın Aziz Yıldırım'dan öncelikli olarak 3 transfer istediği belirtildi. İşte detaylar...

Habervitrini14348 Görüntüleme