Ankara'da su baskını fotoğrafı oylamaya dahil oldu! Yılın karesi seçilebilir..

1 dk okuma
Ankara'da su baskını fotoğrafı oylamaya dahil oldu! Yılın karesi seçilebilir..

Hızlı Özet

AA, 2023 yılına damga vuran olaylara ait fotoğrafları her yıl olduğu gibi bu yıl da oylamaya sundu.

Başkentte her yağmur sonrası yaşanan alt yapı sıkıntısına ait bir kare, Anadolu Ajansı foto muhabiri tarafından fotoğraflanarak 'Yılın Kareleri' oylamasına dahil oldu.

Dünya genelinde yaşanan gelişmeler Anadolu Ajansı'nın kadrajına da yansıdı.

Doğal afetler, seçimler, hava muhalefetine ait kareler, şimdilerde oylanıyor.

AA, 2023 yılına damga vuran olaylara ait fotoğrafları her yıl olduğu gibi bu yıl da oylamaya sundu.

5 ayrı kategoriden kareler

Türkiye'den ise dikkat çeken kareler yarışmada yer aldı.

"Haber", "Çevre-Yaşam", "Spor", " Gazze: Kanıt" ve " Deprem: Umut" kategorilerindeki karelerden biri ise diğerlerinden farklı...

Ankara'nın alt yapı sorunu kadraja yansıdı

CHP yönetimindeki Ankara'ya ait olan karede, başkentlilerin alışık olduğu bir manzaraya ait.

Her yağmur sonrası alt yapı sıkıntısının yaşandığı, cadde ve sokakların göle döndüğü kentte, yine bir yağmurlu günde yaşananlar kadraja yansıdı.

Yılın karesi olmaya aday

Ankara'nın Sincan ve Etimesgut ilçelerinde sağanak nedeniyle bazı alt geçitler kullanılamaz hale geldi.

Bazı mahallelerde de su baskınları yaşandı. Yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

AA foto muhabirinin 'Yağmur sonrası' başlıklı fotoğrafı da yılın karesi seçilmeye aday oldu.

Bu haber 454 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ayasofya'nın altında 9 kilometrelik gizli dünya!
Gündem

Ayasofya'nın altında 9 kilometrelik gizli dünya!

Kültür ve Turizm BakanıMehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş programı kapsamında gazetecilerle bir araya geldi. Ayasofya'da yürütülen restorasyon çalışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ersoy, yapının altında bugüne kadar ziyaretçilerin görmediği geniş bir yer altı ağı bulunduğunu söyledi.

Habervitrini9345 Görüntüleme
Erdoğan AK Parti yönetimini uyardı.. Dikkatli olan kritik ve hassas bir sürece giriyoruz
Gündem

Erdoğan AK Parti yönetimini uyardı.. Dikkatli olan kritik ve hassas bir sürece giriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti MYK toplantısı yaklaşık üç saat sürdü. Toplantıda İdari ve Mali İşler Başkanlığı'nın sunumunun ardından AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, 1 Ekim'de başlayacak yeni yasama dönemine ilişkin bilgilendirme yaptı.

Habervitrini12278 Görüntüleme
İstanbul için tarih verildi! Sağanak yağış kaç gün sürecek?
Gündem

İstanbul için tarih verildi! Sağanak yağış kaç gün sürecek?

Balkanlardan gelen soğuk hava Türkiye’yi etkisi altına alırken, uyarılar peş peşe sıralandı. Meteoroloji Uzmanı Adil Tek, İstanbul’da 3 gün boyunca sağanak etkisinin süreceğini belirterek “Cumartesi, pazar yağış artık etkisini kesiyor ve sıcaklıklar artacak” dedi. Tek, eylülün 20'sinden sonra yeniden havaların serinleyeceğini belirtti. Öte yandan Ankara Valiliği ise yarın kentte şiddetli sağanak beklendiğini açıklayarak uyardı.

Habervitrini13546 Görüntüleme
İçinde para dolu valizler görüntülerinin yer aldığı İmamoğlu'nun güvenlik kamerasını kim söktü
Gündem

İçinde para dolu valizler görüntülerinin yer aldığı İmamoğlu'nun güvenlik kamerasını kim söktü

Ekrem İmamoğlu, 19 Mart 2025'te gözaltına alınmış; içinde para taşındığı iddia edilen valizlerin görüntülerini içerdiği belirtilen güvenlik kamerası görüntüleri şaibeli biçimde yok edilmişti.

Habervitrini10227 Görüntüleme