Antalya toza boğuldu...

1 dk okuma
Antalya toza boğuldu...

Hızlı Özet

Antalya’da yaşanan toz fırtınası vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.






Antalya’da yaşanan toz fırtınası vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.



Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun batı kesimlerinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı görülmesi beklendiğinin uyarısını yapmıştı. Güneşli bir havanı hakim olduğu Antalya'da öğleden sonra hava kapanarak, rüzgar zaman zaman hızını arttırdı. Kentin Döşemealtı ilçesi, Masa Dağı bölgesi ve Duraliler Mahallesi'nin açık alanlarında küçük ölçekli toz fırtınası yaşandı. Binaların üzerine gelen küçük ölçekteki toz bulutu vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir süre ilerleyen toz bulutu ortadan kayboldu.



Öte yandan Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bölgede Perşembe gününden itibaren Balkanların üzerinden gelen yağışlı ve serin havanın etkili olacağı bildirildi. Sıcaklıkların 6-10 derece düşmesinin beklendiği belirtildi.




Bu haber 551 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ayasofya'nın altında 9 kilometrelik gizli dünya!
Gündem

Ayasofya'nın altında 9 kilometrelik gizli dünya!

Kültür ve Turizm BakanıMehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş programı kapsamında gazetecilerle bir araya geldi. Ayasofya'da yürütülen restorasyon çalışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ersoy, yapının altında bugüne kadar ziyaretçilerin görmediği geniş bir yer altı ağı bulunduğunu söyledi.

Habervitrini9341 Görüntüleme
Erdoğan AK Parti yönetimini uyardı.. Dikkatli olan kritik ve hassas bir sürece giriyoruz
Gündem

Erdoğan AK Parti yönetimini uyardı.. Dikkatli olan kritik ve hassas bir sürece giriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti MYK toplantısı yaklaşık üç saat sürdü. Toplantıda İdari ve Mali İşler Başkanlığı'nın sunumunun ardından AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, 1 Ekim'de başlayacak yeni yasama dönemine ilişkin bilgilendirme yaptı.

Habervitrini12278 Görüntüleme
İstanbul için tarih verildi! Sağanak yağış kaç gün sürecek?
Gündem

İstanbul için tarih verildi! Sağanak yağış kaç gün sürecek?

Balkanlardan gelen soğuk hava Türkiye’yi etkisi altına alırken, uyarılar peş peşe sıralandı. Meteoroloji Uzmanı Adil Tek, İstanbul’da 3 gün boyunca sağanak etkisinin süreceğini belirterek “Cumartesi, pazar yağış artık etkisini kesiyor ve sıcaklıklar artacak” dedi. Tek, eylülün 20'sinden sonra yeniden havaların serinleyeceğini belirtti. Öte yandan Ankara Valiliği ise yarın kentte şiddetli sağanak beklendiğini açıklayarak uyardı.

Habervitrini13546 Görüntüleme
İçinde para dolu valizler görüntülerinin yer aldığı İmamoğlu'nun güvenlik kamerasını kim söktü
Gündem

İçinde para dolu valizler görüntülerinin yer aldığı İmamoğlu'nun güvenlik kamerasını kim söktü

Ekrem İmamoğlu, 19 Mart 2025'te gözaltına alınmış; içinde para taşındığı iddia edilen valizlerin görüntülerini içerdiği belirtilen güvenlik kamerası görüntüleri şaibeli biçimde yok edilmişti.

Habervitrini10227 Görüntüleme