Arda Turan'ın imzasını bir İtalyan duyurdu!

1 dk okuma
Arda Turan'ın imzasını bir İtalyan duyurdu!

Hızlı Özet

Geçtiğimiz günlerde Fernando Muslera ile nikah tazeleyen Galatasaray'da sıra Arda Turan'da... Sarı kırmızılılar, 34 yaşındaki yıldızın sözleşmesini opsiyon devreye girmeden uzatma kararı aldı.






Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan'ın sözleşmesinin otomatik olarak 1 yıl daha uzamasına 4 maç kala 34 yaşındaki oyuncu ile resmi görüşmelere başladığı iddia edildi.



Geçtiğimiz günlerde Fernando Muslera ile nikah tazeleyen Galatasaray'da sıra Arda Turan'da... Sarı kırmızılılar, 34 yaşındaki yıldızın sözleşmesini opsiyon devreye girmeden uzatma kararı aldı.



İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Arda Turan'ın Galatasaray ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalayacağını duyurdu. Sezon başında yapılan sözleşmede, “A Takım’ın UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Süper Lig müsabakalarının toplamının yarısından fazlasında ilk 11’de başlaması halinde sözleşmesinin bir yıl daha uzayacağı ve 5 milyon lira garanti para alacağı belirtilen tecrübeli oyuncu, bugüne kadar 24’si lig, 1’i de Avrupa müsabakası olmak üzere 26 karşılaşmada şans buldu.



Arda Turan'ın sözleşmesindeki +1 sezonluk opsiyonun devreye girmesi için 4 maçta daha ilk 11 çıkması şart. 34 yaşındaki yıldızın sözleşmesinin opsiyonu devreye girmeden uzatılmasına karar verildi.



Fernando Muslera’nın dönmesinin ardından kaptanlığı bırakan Arda Turan, çıktığı 26 resmi maçta 3 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.



 



 




Bu haber 806 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galatasaray'da Bruno Fernandes Harekatı: Başkan Özbek'ten Okan Buruk'a Transfer Sözü
Spor

Galatasaray'da Bruno Fernandes Harekatı: Başkan Özbek'ten Okan Buruk'a Transfer Sözü

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, teknik direktör Okan Buruk'a yıldız bir oyuncunun transferi için taahhütte bulunduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılı yönetimin, bu transfer için 35 milyon euroluk bir bonservis bedelini ve oyuncuya 10 milyon euroyu aşan bir maaşı masaya koymaya hazırlandığı belirtiliyor.

Habervitrini12340 Görüntüleme
Ve Trabzonspor'da Oulai sonrası bir bomba ayrılık daha! Adeta para basıyorlar, çılgın bonservis | NTVSpor
Spor

Ve Trabzonspor'da Oulai sonrası bir bomba ayrılık daha! Adeta para basıyorlar, çılgın bonservis | NTVSpor

Trabzonspor'da Chibuike Nwaiwu ile yollar ayrılıyor. Premier Lig ekibi Fulham'da yaşanan ayrılık sonrası transferin önünde hiçbir engel kalmadığı belirtildi.

Habervitrini11938 Görüntüleme
Salah Menajerinden Galatasaray Hamlesi, Devlerden Milyonluk Teklifler
Spor

Salah Menajerinden Galatasaray Hamlesi, Devlerden Milyonluk Teklifler

Süper Lig devleri transfer çalışmalarına hız verirken, Mohamed Salah'ın menajerinin oyuncusunu Galatasaray'a önermesi gündeme oturdu. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Bruno Fernandes, Kerem Aktürkoğlu ve Phil Foden gibi yıldızlar için astronomik rakamları masaya koyduğu, 21 Temmuz 2026 itibarıyla transfer gündeminin son derece yoğun olduğu belirtiliyor.

Habervitrini11545 Görüntüleme
Galatasaray Yönetiminde 'Singo' Krizi: Serbest Kalma Bedeli mi, Makul Teklif mi?
Spor

Galatasaray Yönetiminde 'Singo' Krizi: Serbest Kalma Bedeli mi, Makul Teklif mi?

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Wilfried Singo'nun transferi konusunda yönetimde fikir ayrılığı yaşanıyor. Inter ve Napoli'nin ilgilendiği futbolcunun bonservis bedeli hakkında iki farklı görüş ortaya çıkmış durumda.

Habervitrini11669 Görüntüleme