İspanyol basınında yer alan haberlerde, kulübün sahibi Manuel Ruiz de Lopera'nın, Arjantinli Mariano Pavone, Alman David Odonkor, İspanyol futbolcular Sergio Garcia ve Arturo Garcia ile Portekizli Nelson Augusto'nun takımda kalmsına karar verdiği, Portekizli kaleci Ricardo Martins, Kamerunlu Achille Emana ve Türk futbolcu Mehmet Aurelio'yu ise iyi bir teklif gelmesi şartıyla gözden çıkardığı belirtildi.
Real Betis kulübünün sözcülerinden biri basına yaptığı açıklamada, ''Mariano, Odonkor, Sergio, Arturo ve Nelson sezona Betis ile başlayacaklar, çünkü Lopera, bu futbolcular için gelen tekliflerle ilgilenmeme kararı aldı'' dedi.
İspanyol kulübünde sözleşmeleri sona eren Edu, Juanito ve Rivera'nın dışında Ricardo Oliviera ve Mark Gonzalez de takımdan ayrılırken, Aurelio, Emana ve kaleci Martins kendilerine yeni takım aramaya devam ediyor.
AURELİO'YA YOL GÖRÜNDÜ

Hızlı Özet
“İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Betis'in, sadece ''memnuniyet verici bir teklif gelmesi'' halinde Mehmet Aurelio'yu satacağı belirtildi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Spor
#anadolu ajansı#ekonomi#fotoğraf
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yarın Fransa ekibi Lille ile deplasmanda karşılaşacak
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında yarın deplasmanda Fransa ekibi Lille ile karşılaşacak. | Anadolu Ajansı
Habervitrini

Spor
Galatasaray istese de Salah'ı alamazdı, İşte nedeni
Mohamed Salah şu anda Trabzonspor'da şov yapıyor. Oyuncu yaz döneminde uzun süre Beşiktaş'la görüşmüştü. Galatasaray ise mevcut koşullar sebebiyle harekete geçemedi.
Habervitrini

Spor
Onana kiralık değil tapusuyla oynuyor! Yeni sezonda ne olacak?
Trabzonspor ise 2 yıl üst üste Onana'yı kiraladı. Evet, Kamerunlu oyuncu kağıt üzerinde kiralık. Ancak süresi normal değil!
Habervitrini

Spor
Trossard,sergilediği tutuk performansla şimdiden camianın sabrını zorlamaya başladı.
Haberin detayları için tıklayınız!
Habervitrini
1 dk