Bahçeli : Ormanı ve kadını yakana ve teröre idam cezası gelmeli

••3 dk okuma
Bahçeli : Ormanı ve kadını yakana ve teröre idam cezası gelmeli

Hızlı Özet

“MHP grup toplantısı başladı. Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Marmaris'te meydana gelen ve 4500 hektar ormanlık alanın yok olduğu yangının ardından Başkan Erdoğan'ın ormanı yakanlara yönelik, gerekirse idamı da gündemimize alırız" sözlerini değerlendiren Bahçeli, seve seve destekleriz ifadelerini kullandı.”






MHP Lideri Devlet Bahçeli'den idam çıkışı: Seve seve desteleyeceğiz..



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Marmaris yangınlarının ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın dile getirdiği, ormanı yakanlar için gerkekirse idamı bile tartışmaya açarız sözlerine, Bahçeli'den de destek geldi. Bahçeli açıklamasında: "Orman yakanlarla mücadele etmek amacıyla idam cezası tartışmalarını çok yararlı görüyorum. Bununla ilgili bir kanun teklifi gelirse seve seve destek vereceğiz. İdam cezasının; kadın cinayetleri, terör suçlarını da kapsayacak bir genişlik içinde olmasını bekliyor ve ümit ediyorum." ifadelerini kullandı.



MHP grup toplantısı başladı. Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Marmaris'te meydana gelen ve 4500 hektar ormanlık alanın yok olduğu yangının ardından Başkan Erdoğan'ın ormanı yakanlara yönelik, gerekirse idamı da gündemimize alırız" sözlerini değerlendiren Bahçeli, seve seve destekleriz ifadelerini kullandı.



İşte Bahçeli'nin açıklamasından satır başları:



CÜNEYT ARKIN'A BAŞSAĞLI MESAJI

Bugün sabah saatlerinde, Yeşilçam'ın duayeni, Türk tarihini sevdiren filmlerin unutulmaz ismi Cüneyt Arkın'ı kaybettik. Merhum Arkın milyonların kalbine taht kurmuştu. Duruşuyla ve ahlaki vasfıyla, milli şuuruyla, her zaman hatırlanacaktır. Aziz milletimize başsağlığı diliyorum.



Biz günün adamı değil, hakikatın adamı olmak için çalışacağız. Yerinde saymak demek, aslında geriye gitmek demektir. Daima ileriye gideceğiz.



Biliyoruz ki işleyen demire pas yapışmaz, akan suya yosun tutmaz, emek olmadan yemek olmaz.



Adım adım 2023, ilçe ilçe aydınlatma temasıyla, icra ettiğimiz çalışmalar kapmsanında 589 ilçemizi ziyaret ederek, MHP'nin ve Cumhur ittifakının mesajlarını taşıdık. Vatandaşlarımızla görüştük, esnaflarımızla dertleştik. Hamd olsun MHP'ye yönelen millet iradesini görmekten memnuniyet yaşadık.



Cumhur 2023'te geleceğine sahip çıkacak, tarihine sahip çıkacak, diriliş ve yükseliş ümidi olan ittifakını destekleyecektir. Cumhur ittifakının önü açıktır. Cumhur ittifakının iktidar yürüyüşünü durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.



2023'TE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ YENİDEN VE ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE CUMHURBAŞKANI SEÇİLECEKTİR

Sayın Cumhurbaşkanımızın hiçbir sisli ve şüphe çeker yanı olmayan adaylığı üzerinden nifak yayaynlara diyorum ki, yenilen pehlivan güreşe doymaz. Sayın Erdoğan'ın adaylığı yasaldır. 2023'te sayın cumhurbaşkanımız yeniden ve çok güçlü bir şekilde cumhurbaşkanı seçilecektir.



Son yıllarda iklim değişikliği başta olmak üzere, ortaya çıkan doğal afetler, elbette hayatın doğal akışını etkilemektedir.



Dün bu afetlerden etkilenen tüm illerimize geçmiş olsun diyorum. Doğal afete maruz kalan tüm vatandaşlarımızın yanında olduğumu belirtiyorum.



ORMANI YAKANA EN AĞIR CEZA VERİLMELİ

Ormanlarımız bizim milli servetimizdir. Ormanlarımızı ateşe verenler, ihanetle bile izah edilemeycek kötülük yapmışlardır. Geçen hafta Marmaris'te 4500 hektarlık ormanlık alan yangında zarar görmüştür. Yeşile, doğa, orman canlılarına, saldırı içinde olanlara en ağır cezayı vermek milletimizin haklı beklentisidir. Böylesi bir canavarlığın olağan karşılanması akla da, adalete de bütünüyle aykırıdır. Marmaris'teki yangında, bu sanık, 'Aileme kızdım ormanı yaktım' açıklamasını yapmıştır. Şu cürete bakar mısınız? Her canı sıkılan bir yeri yakarsa, milli varlığımızı nasıl koruyacağız. Bu vatan ve millet düşmanına hangi cezayı verirsek yüreğimiz soğuyacaktır? Her canı sıkılan bir yeri yakarsa, milli varlığımızı nasıl koruyacağız.



İDAM CEZASININ TARTIŞILMASINI YARARLI GÖRÜYORUM

Orman yakanlarla mücadele etmek amacıyla idam cezası tartışmalarını çok yararlı görüyorum. Bununla ilgili bir kanun teklifi gelirse seve seve destek vereceğiz. İdam cezasının; kadın cinayetleri, terör suçlarını da kapsayacak bir genişlik içinde olmasını bekliyor ve ümit ediyorum.



 




Bu haber 849 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İmamoğlu 50 milyonluk rüşvet sorusuna horonla cevap verdi
Gündem

İmamoğlu 50 milyonluk rüşvet sorusuna horonla cevap verdi

Çapraz sorguda Mahkeme Başkanı ve Savcı'nın yönelttiği somut sorulara "Horon dik oynanır" şeklinde ciddiyetten uzak ve alaycı yanıtlar veren İmamoğlu, yargılamayı sulandırarak gerçekleri perdeleme gayretine girdi. Kasa Adem Soytekin de İmamoğlu’na soru yöneltti. Soytekin “Bağış olarak bildiğim her şey rüşvet denildi. Bu rüşvet değilse ben neden buna maruz kaldım? Yalnız bırakıldım. Verenler rüşvet olduğunu söylüyor” dedi. İmamoğlu ise Soytekin’in rüşvet sorularına gerildi.

Habervitrini12400 Görüntüleme
Yahudi yerleşimciler Batı Şeria'ya gelen Avrupalı heyeti dayaktan geçirdi, belediye başkanını döve döve bayılttı
Gündem

Yahudi yerleşimciler Batı Şeria'ya gelen Avrupalı heyeti dayaktan geçirdi, belediye başkanını döve döve bayılttı

Bir diplomat tarafından paylaşılan görüntülerde, Fransa’nın kuzeyindeki Aulnoye-Aymeries kasabasının sol görüşlü belediye başkanı olan 78 yaşındaki Bernard Baudoux'nun, bir araca yaslanmış halde yere yığılmış olduğu görüldü. İki diplomat ve bir bölge sakini kimliğini AFP'ye doğrularken, diplomatlardan biri Baudoux'nun hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.

Habervitrini13573 Görüntüleme
Polis Özel Harekat (PÖH) uluslararası keskin nişancı yarışmasında birinci oldu
Gündem
#EGM#Emniyet Genel Müdürlüğü#Polis Özel Harekat

Polis Özel Harekat (PÖH) uluslararası keskin nişancı yarışmasında birinci oldu

Ev Sahibi ve Katılım: İzmir’in Foça ilçesinde Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde düzenlenen organizasyona 20 farklı ülkeden toplam 96 keskin nişancı ve güvenlik personeli katıldı.

Habervitrini11383 Görüntüleme
AK Parti'den ihraç edilen Fatma Betül Sayan'ın kızkardeşi o ülkeye büyükelçi oldu
Gündem

AK Parti'den ihraç edilen Fatma Betül Sayan'ın kızkardeşi o ülkeye büyükelçi oldu

Ayşe Hilal Sayan Koytak, Türkiye’nin Finlandiya Büyükelçisi olarak güven mektubunu Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb’a sundu. 15 Ekim’de gerçekleştirilen törenle diplomatik akreditasyon sürecini tamamlayan Koytak, Helsinki’de Türkiye’yi temsil etmeye başladı. Koytak, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın kız kardeşi. 

Habervitrini13828 Görüntüleme