Bakan Nebati: Kur korumalı mevduat hesabının büyüklüğü 184 milyar

1 dk okuma
Bakan Nebati: Kur korumalı mevduat hesabının büyüklüğü 184 milyar

Hızlı Özet

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomist ve akademisyenlerle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi.






Ekonomistlerle bir araya gelen Bakan Nebati; "Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı büyüklüğü 21 ocak itibariyle 184 milyar liraya ulaştı. Günde ortalama 7 milyar TL'lik hesap açılıyor" dedi.



Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomist ve akademisyenlerle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi.



Bakan Nureddin Nebati'nin Türkiye Ekonomi Modeli'ni anlatacağı toplantı, kısa bir süre önce başladı.



Bakan Nebati'nin ekonomik paketi anlatacağı toplantıda ayrıca, güncel konularda fikir alışverişinde bulunulacak.



 TOPLANTI BASINA KAPALI OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLİYOR



Dünyadaki ekonomik gelişmelerin ele alınması beklenen buluşma, basına kapalı olarak gerçekleştiriliyor.



Bakan Nebati, daha önce yeni dönemdeki ekonomi politikalarının iş dünyasına aktarılması amacıyla bazı sektörler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelmişti.



 



Nureddin Nebati: Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabının büyüklüğü 184 milyar  #1


 



 



"GÜNDE 7 MİLYAR TL'LİK HESAP AÇILIYOR"



Toplantıda konuşan Bakan Nebati, "Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı büyüklüğü 21 Ocak itibarıyla 184 milyar liraya ulaştı. Günde ortalama 7 milyar TL'lik hesap açılıyor." dedi.



 



Nureddin Nebati: Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabının büyüklüğü 184 milyar  #2


 



Nureddin Nebati: Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabının büyüklüğü 184 milyar  #3


 



 



Nureddin Nebati: Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabının büyüklüğü 184 milyar  #4


 



 



Nureddin Nebati: Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabının büyüklüğü 184 milyar  #5


 





 




Bu haber 1076 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan açıkladı! Yıl sonu enflasyon hedefi belli oldu
Ekonomi

Erdoğan açıkladı! Yıl sonu enflasyon hedefi belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Türk-Amerikan iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi. Ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, savaşların etkilerine rağmen ekonomi programında ilerleme kaydedildiğini belirterek, yıl sonu enflasyonunun yüzde 28 civarında olmasını öngördüklerini açıkladı.

Habervitrini12341 Görüntüleme
SPK, tasfiye edilen 131 fondaki tekil yatırımcı sayısını açıkladı.. Rakam şok edici
Ekonomi
#Yatırımcı Sayısı#Sermaye Piyasası#MKK Kayıtları

SPK, tasfiye edilen 131 fondaki tekil yatırımcı sayısını açıkladı.. Rakam şok edici

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), son günlerde kamuoyunda tasfiye edilen fonlardaki yatırımcı sayılarına dair yer alan spekülatif bilgilere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Kurul, bilgi kirliliğinin önüne geçmek amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) verilerini paylaşarak yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu.

Habervitrini10784 Görüntüleme
Türkiye, toryum kaynaklarını yeni nesil nükleer teknolojilere kazandırmayı hedefliyor
Ekonomi
#Spor#haber#Kültür Sanat

Türkiye, toryum kaynaklarını yeni nesil nükleer teknolojilere kazandırmayı hedefliyor

Türkiye'de farklı sahalarda tespit edilen toryum kaynaklarının, yeni nesil nükleer reaktörlerde kullanılması ve yerli toryum bileşiklerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Habervitrini9292 Görüntüleme
Suudi Arabistan Türkiye'nin petrol devlerini satın alıyor
Ekonomi

Suudi Arabistan Türkiye'nin petrol devlerini satın alıyor

Suudi Arabistan devletinin sahibi olduğu Saudi Aramco’nun yöneticileri, OYAK bünyesindeki GüzelEnerji’nin Aliağa, Samsun ve Gebze’de bulunan tesislerinde incelemelerde bulundu. Taraflar arasındaki ortaklık görüşmelerinin birkaç ay içinde tamamlanarak resmi sürece taşınması bekleniyor.

Habervitrini10059 Görüntüleme