Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki patlamayla ilgili, "Türkiye’nin sürdürülebilir yapısını tehdit eden her türlü sıkıntı, ister terör amaçlı olsun, ister başka amaçlı olsun onun karşısındayız. Türkiye’nin istikrarını bozmaya hiç kimsenin gücü yetmez" dedi.
Hatay’daki patlama ile ilgili olarak Bursa’da basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Taner Yıldız, "Bu konu İçişleri Bakanlığımızın üzerinde çalıştığı bir konu. Ben prensip olarak kendi dalımın dışında konuşmamaya gayret ediyorum. Ama Türkiye’nin istikrarını, Türkiye’nin sürdürülebilir yapısını tehdit eden her türlü sıkıntı; ister terör amaçlı olsun, ister başka amaçlı olsun onun karşısındayız. Türkiye’nin istikrarını bozmaya hiç kimse ve hiç bir grubun gücü yetmeyecektir" diye konuştu.
(İHA)
Bakandan 'Reyhanlı' açıklaması

Hızlı Özet
“Taner Yıldız, Hatay’daki patlama ile ilgili olarak Bursa’da basın mensuplarının”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ayasofya'nın altında 9 kilometrelik gizli dünya!
Kültür ve Turizm BakanıMehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş programı kapsamında gazetecilerle bir araya geldi. Ayasofya'da yürütülen restorasyon çalışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ersoy, yapının altında bugüne kadar ziyaretçilerin görmediği geniş bir yer altı ağı bulunduğunu söyledi.

Erdoğan AK Parti yönetimini uyardı.. Dikkatli olan kritik ve hassas bir sürece giriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti MYK toplantısı yaklaşık üç saat sürdü. Toplantıda İdari ve Mali İşler Başkanlığı'nın sunumunun ardından AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, 1 Ekim'de başlayacak yeni yasama dönemine ilişkin bilgilendirme yaptı.

İstanbul için tarih verildi! Sağanak yağış kaç gün sürecek?
Balkanlardan gelen soğuk hava Türkiye’yi etkisi altına alırken, uyarılar peş peşe sıralandı. Meteoroloji Uzmanı Adil Tek, İstanbul’da 3 gün boyunca sağanak etkisinin süreceğini belirterek “Cumartesi, pazar yağış artık etkisini kesiyor ve sıcaklıklar artacak” dedi. Tek, eylülün 20'sinden sonra yeniden havaların serinleyeceğini belirtti. Öte yandan Ankara Valiliği ise yarın kentte şiddetli sağanak beklendiğini açıklayarak uyardı.

İçinde para dolu valizler görüntülerinin yer aldığı İmamoğlu'nun güvenlik kamerasını kim söktü
Ekrem İmamoğlu, 19 Mart 2025'te gözaltına alınmış; içinde para taşındığı iddia edilen valizlerin görüntülerini içerdiği belirtilen güvenlik kamerası görüntüleri şaibeli biçimde yok edilmişti.