Geçirdiği operasyonda Başbakan Erdoğan'dan alınan parçanın pataloji sonuçları belli oldu.Gönderilen örnek temiz çıktı.
Başbakan Tayyip Erdoğan, 26 Kasım Cumartesi günü Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sindirim sistemi ameliyatı oldu. Başbakan Erdoğan'ın yapılan patoloji sonuçları temiz çıktı
Hürriyet’ten Sefa Özkaya’nın haberine göre Başbakan Erdoğan, hafta sonu Pendik’teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanenin 6’ncı katı “güvenlik sebebiyle” tamamen kapatıldı.
Giriş ve çıkışlar yasaklandı. Medipol Hastanesi’nden gelen bazı doktorlar da Başbakan’ın tedavisine katıldı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ da tedaviyle bizzat ilgilendi. Erdoğan, 23 Kasım Çarşamba akşamı İstanbul’a gelmiş ve perşembe günü de Dolmabahçe’deki ofisinde bazı özel görüşmeler yapmıştı. Karacaahmet’teki Şakirin Camisi’nde oğlu Bilal ve torunu Ömer Tayyip ile birlikte cuma namazı kılan Erdoğan, anne ve babasının mezarını ziyaret ettikten sonra Dolmabahçe’deki ofisine dönmüştü. Erdoğan 16.30’da oğlu ve torunu ile birlikte Üsküdar’daki evine geçmişti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı aradığını belirterek, “Görüşme olanağımız olmadı. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşmuş olur” dedi.
PATOLOJİ TEMİZ ÇIKTI
Başbakan'ın yapılan patoloji sonuçları temiz çıktı. Güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Ziyaretçi asla kabul edilmiyor
BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN ALINAN PARÇA TEMİZ ÇIKTI!..

Hızlı Özet
“Belli çevreler tarafından kulaktan kulağa yayılan Başbakan Erdoğan'ın kolon kanseri olduğu iddiası yalan çıktı.Başbakan Erdoğan'dan alınan parçanın pataloji sonucu belli oldu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

10 belediye başkanı ve 70 milletvekili Kılıçdaroğlu'nu destekliyor
Ankara 36. Bölge Adliye Mahkemesi tarafından CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın iptal edilmesi sonrası siyasi kulisler hareketlendi. Daha önce kararın tarihini doğru tahmin eden Gazeteci Sinan Burhan, Kemal Kılıçdaroğlu'na 10 belediye başkanı ve 70 milletvekilinin destek vereceğini öne sürdü.

CHP Kurultayının İptali Sonrası Özgür Özel'den 'Darbeye Direneceğiz' Açıklaması
Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nin CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nı 'mutlak butlan' ile geçersiz sayması üzerine görevden uzaklaştırılan Özgür Özel, kararı 'milli iradeye darbe' olarak nitelendirdi. Hukuki mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini ifade eden Özel, Yargıtay'a ilk başvurunun yapıldığını ve YSK'ya da gidileceğini açıkladı.

Özgür Özel : Kılıçdaroğlu aradı cevap vermedim
Konforlu muhalefet partisi genel başkanlığı koltuğunu reddediyorum. Bu millet kendine rağmen kimseyi o koltuğa oturtmaz.

CHP Genel Merkezi'nde Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarına saldırı
Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 36. Hukuk Dairesi, CHP kurultay davası sonucunda bir hüküm tesis etti. Karar uyarınca, Özgür Özel ve mevcut parti yönetiminin ihtiyati tedbirle görevden el çektirilmesine ve Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminin görevi devralmasına hükmedildi.