Bir günde 4’ü kadın 5 kişi evlerinde ölü bulundu

1 dk okuma
Bir günde 4’ü kadın 5 kişi evlerinde ölü bulundu

Hızlı Özet

Olaylar, sabah saatlerinde Elazığ merkez Üniversite, Fevzi Çakmak, Ulukent ve Sürsürü mahallelerinde meydana geldi.

Elazığ’da bir günde 4’ü kadın 5 kişi, çeşitli hastalıklar nedeni ile evlerinde ölü bulundu.

Olaylar, sabah saatlerinde Elazığ merkez Üniversite, Fevzi Çakmak, Ulukent ve Sürsürü mahallelerinde meydana geldi. Yakınları, farklı adreslerde ikamet eden N.G., M.Ö., A.K., B.Ş. ve ismi öğrenilemeyen erkek şahıstan haber alamadı. Haber verilmesi üzerine evlere polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede epilepsi hastası olan A.K.'nin atak nedeni ile diğerlerinin de doğal ölümle hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından cenazeler defnedilmek üzere yakınlarına verildi.
 

Bu haber 882 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

‘Emlak kralı’nı dana devirenle öldürmüşler
Asayiş

‘Emlak kralı’nı dana devirenle öldürmüşler

Dava dosyasına göre, 44 yaşındaki emlak zengini işinsanı Ramazan Arıkan, 16 Kasım 2025 tarihinde eski eşi Sultan Seki’nin evinde kızı tarafından ölü bulundu. Arıkan’ın kızı ilk ifadesinde “babasının kalp krizi geçirmiş olabileceğini” söylerken, eski eş Sultan Seki de maktulün sürekli alkol kullandığını ve olay günü başucunda alkol şişesi bulunduğunu iddia etti.

Habervitrini14154 Görüntüleme
Skandal 15 Temmuz paylaşımı yüzünden tutuklanan Nasuh Mahruki hakkında karar
Asayiş

Skandal 15 Temmuz paylaşımı yüzünden tutuklanan Nasuh Mahruki hakkında karar

Sosyal medya hesabından 15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne ilişkin yaptığı paylaşımın ardından tutuklanan eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezada hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi. Mahkeme, Mahruki'nin tahliyesine hükmetti.

Habervitrini13442 Görüntüleme
Sosyal medyada kiralık tetikçi ilanı verdiler
Asayiş

Sosyal medyada kiralık tetikçi ilanı verdiler

Bursa polisi, suç teşkil ettiği belirlenen sosyal medya paylaşımlarında bulundukları belirlenen 19 şüpheliye yönelik 18 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Habervitrini10498 Görüntüleme
FETÖ'cülere kız ayarlayan mahrem izdivaç ağına operasyon.. 60 gözaltı
Asayiş

FETÖ'cülere kız ayarlayan mahrem izdivaç ağına operasyon.. 60 gözaltı

Kadın örgüt üyelerinin kişisel ve ailevi bilgilerinin yanı sıra fiziki özelliklerinin yer aldığı formlar hazırlanarak ‘aday havuzu’ oluşturulduğu belirlendi.

Habervitrini10230 Görüntüleme