Bobo, maçın oynanacağı Ernst Happel Stadı'nda teknik direktör Bernd Schuster ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, ''Gruptan çıkmak için ilk maçımızı kazandık, buraya ikinci maçımızı da kazanmaya geldik. Bu maçı da kazanarak iyi bir avantaj yakalamak istiyoruz'' diye konuştu.
Son maçlarda Avrupa kupalarında gol atamadığının hatırlatılması üzerine, ''Önemli olan benim veya kimin attığı değil, takımın kazanması'' dedi.
Viyana'dan üç puanla ayrılmak istediklerini anlatan Brezilyalı futbolcu, ''Ne olursa olsun kazanacağımıza inanıyorum. Eğer bu maçı kazanırsak, grupta işimiz daha kolaylaşır'' ifadelerini kullandı.
BOBO: KAZANIRSAK İŞİMİZ KOLAYLAŞIR...'

Hızlı Özet
“Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, yarın oynayacakları Rapid Wien maçı öncesinde ''Eğer bu maçı kazanırsak, grupta işimiz daha kolaylaşır'' dedi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TFF yönetiminden 8 kişi istifa ederse ne olur
A Milli Takım’ın Uluslar A Ligi’nde yaşadığı hüsranın ardından teknik direktör Montella’nın geleceğinin de masaya yatırılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Yasin Ayari’yi ocakta transfer etmeye kararlı
Teknik direktör İsmail Kartal'ın verdiği liste doğrultusunda harekete geçen ve orta sahasını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler rotayı İngiltere'ye çevirdi.

Montella gidiyor
İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki TFF yönetimi Uluslar Ligi’nde 4’te 0 çekilmesinin ardından 52 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı ile devam etmeme kararı aldı.

Fenerbahçe'den Avrupa'da üçüncü zafer!
Geçtiğimiz sezon tarihinde üçüncü kez EuroLeague Şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe Tarfin Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Süper Kupa final maçında son FIBA Euro Cup Women şampiyonu ÇİMSA ÇBK Mersin'i 79-71 mağlup ederek üçüncü kez kupanın sahibi oldu.