Boz'un konsderinde provakatör iddiası!

2 dk okuma
Boz'un konsderinde provakatör iddiası!

Hızlı Özet

MANİSA Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Murat Boz konserinde çıkan olayları, provakatörlerin yaptığı iddia edip, kınadı.


Konserde çıkan olaylar nedeniyle yarıda kesilen konserle ilgili yanlış anlaşılmalara yer vermemek için belediye tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada şu göreşlere yer verildi: 'Manisa Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkuyla kutlanılmasına yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirmiştir. Bu kapsamda haftalardır kamuoyuna duyurusu yapılan ünlü sanatçı Murat Boz, Cumhuriyet Meydanı'nda sahne almıştır. Konser esnasında Zabıta Müdürlüğümüz'e bağlı ekiplerin gözlemlerine göre yaklaşık 15 kişilik bir grup konserin başlamasıyla beraber, meydanın arkasından sahne önüne kadar halkı rahatsız edecek şekilde yaklaşmıştır. Konser esnasında da ön sıralarda yer alan grup, taşkınlık yaparak özellikle kadınları rahatsız etmiştir. Ardından büyüyen olaylarla beraber söz konusu grup Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı personele zor anlar yaşatmıştır. Bariyerleri tekmeleyen grup, sözlü tacizlerle devam ettikleri provakasyonlarında sahneye pet şişe ve çeşitli materyaller atarak Murat Boz'un konserine devam etmesini engellemiştir. Sanatçı büyüyen olayların sonrasında sahneyi terketmiş, konserini noktalamıştır. Konserin bitmesinin ardından şiddetini daha da arttıran provakatörler, ekiplerin onları yatıştırma çabalarına karşılık vermemiş, gerek sözlü tacizlerine gerekse fiziksel şiddete devam etmiştir. Uzun süren olaylar sonunda meydan boşaltılmıştır.



Kamuoyunun dikkatini çekmek istediğimiz önemli husus, konser alanında Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından tüm güvenlik önlemlerinin alınmış olmasıdır. Fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen olaylar şiddetini arttırmıştır. Manisa Belediyesi'ni yıpratmak adına her türlü girişimde bulunan provakatörlerin halk konserinde de kendilerini göstermiş olmasının, Manisa halkı ve sahne alan sanatçı adına üzüntü verici olduğu açıktır.'



Belediye açıklamasında, emniyet müdürlüğünün inceleme başlatılması için girişimlerde bulunulduğu da belirtildi. Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 10 bin kişinin izlediği Murat Boz konserinde, taşkınlık yaptığı idida edilen ön sıralardaki bir gruba zabıta ekiplerinin biber gazıyla müdahale etmişti. Konseri izlemeyle gelen diğer vatandaşlarında biber gazından etkilenmesiyle ortalık savaş alanına dönmüş, konser yarıda kalmıştı.


Bu haber 651 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Özkan Yalım telefon şifresini verdi! Özel'in, Mansur Yavaş için yazdıkları ortaya çıktı
Gündem

Özkan Yalım telefon şifresini verdi! Özel'in, Mansur Yavaş için yazdıkları ortaya çıktı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifadeler CHP lideri Özgür Özel'i işaret etti. Özel adına ait olduğu iddia edilen telefondan Yalım'a gönderilen işe alım listeleri ve para trafiğine ilişkin mesajların ardından; Mansur Yavaş'ı övme yönündeki bir mesaj da dosyaya girdi.

Habervitrini15047 Görüntüleme
Fethiye'de Meyhane Açılışında Dua Eden Emekli İmam, beddua etti
Gündem
#Yaşam#Muğla#Gündem

Fethiye'de Meyhane Açılışında Dua Eden Emekli İmam, beddua etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir tavernanın açılışında dua etmesi sonrası eleştirilere maruz kalan emekli din görevlisi Ferhat Taşkın, yaşananlardan ötürü üzüntüsünü dile getirdi. Taşkın, durumu öngörebilseydi törene iştirak etmeyeceğini ve kendisine yönelik hakaretlerden dolayı mağdur olduğunu ifade etti.

Habervitrini14592 Görüntüleme
Mansur Yavaş Hakkında 5 Yeni Soruşturma Talebi
Gündem

Mansur Yavaş Hakkında 5 Yeni Soruşturma Talebi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve bazı belediye görevlileri hakkında 'ihaleye fesat karıştırma', 'görevi kötüye kullanma' ve 'resmi belgede sahtecilik' gibi çeşitli suçlamalarla soruşturma izni talep edildiği ortaya çıktı. Denetim raporları ve müfettiş incelemeleri, belediyenin ihale süreçleri, ASKİ uygulamaları ve EGO reklam alanları gibi konulardaki iddiaları mercek altına alıyor.

Habervitrini11511 Görüntüleme
Özkan Yalım Telefon Şifresini Verdi, CHP'deki Delege Müzakereleri ve Para Trafiği İfşa Oldu
Gündem

Özkan Yalım Telefon Şifresini Verdi, CHP'deki Delege Müzakereleri ve Para Trafiği İfşa Oldu

Yolsuzluk tahkikatı kapsamında tutuklanan ve sonrasında CHP'den ilişiği kesilen Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, itirafçı olmaya karar vererek telefonunun şifresini adli makamlarla paylaştı. Yalım'ın telefonundan çıkan yazışmalar, parti içi delege pazarlıkları ve para transferlerine ilişkin ciddi iddiaları gündeme taşıdı.

Habervitrini11224 Görüntüleme