Dünyanın en zengin adamı olarak bilinen Brunai Sultanı Hassanal Bolkiah'in eşinin 12 milyon sterlin değerindeki mücevherleri çalındı.
Sultanın ayrıldığı eşine ait olduğu bildirilen mücevherlerin onun koruma görevini üstlenen kadın bodyguard Fatma Lim isimli hırsız mücevherleri çaldıktan sonra ortadan kayboldu.
Polisin peşine düştüğü Fatma Lim'in son yıllarda sürekli kumar oynadığı ve kumarhanelere yüksek miktarda borcu biriktiği belirlendi.
Hırsızın çaldığı mücevherleri bakımını yaptırmak için aldığı daha sonra ortadan kaybolduğu öğrenildi.
Brunai Sultanı'nın mücevherleri çalındı

Hızlı Özet
“Dünya bu hırsızlık skandalıyla çalkalanayor”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dünya
9 mahkum yandı.. Kobani'de neler oluyor?
Suriye'nin Kobani kentindeki cezaevinde çıkan yangında 9 mahkum hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı. Yangın sırasında bazı mahkumların cezaevinden kaçtığı bildirildi.
Habervitrini

Dünya
Suudi Arabistan'ın Hürmüz'e alternatif petrol hattı saldırıya uğradı
Suudi Arabistan, Irak'tan fırlatılan İHA'ların Doğu-Batı Petrol Boru Hattı'nı hedef aldığını ve saldırının ardından hattın tedbir amacıyla geçici olarak kapatıldığını açıkladı.
Habervitrini

Dünya
Şok eden istihbarat.. İsrail Şam'ı işgale hazırlanıyor
Ciddi sızıntılar, İsrail'in Suriye'deki gerilimi tırmandırdığını ve "Şam'ı işgal etme" yönünde şok edici bir öneride bulunduğunu ortaya koyuyor.
Habervitrini

Dünya
İsrail, Yunanistan'a sattığı hava savunma sisteminin kontrolünü elinde tutacak
İsrail, Yunanistan'a 3,5 milyar dolara satacağı katmanlı hava savunma sisteminin komuta-kontrol yazılımına ait kaynak kodunu paylaşmayacağını açıkladı.
Habervitrini
1 dk