Canlı yayında cinayet itirafı gelmişti! Sebile Yörük tekrar tutuklandı

1 dk okuma
Canlı yayında cinayet itirafı gelmişti! Sebile Yörük tekrar tutuklandı

Hızlı Özet

Tahliye sonrası Sebile Yörük hakkında aynı suçtan yeniden yakalama kararı çıkarıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Yörük’ün Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde olduğunu belirledi.

Osmaniye’de eşi Mehmet Yörük’ü zehirleyerek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Sebile Yörük, adli kontrol şartıyla tahliye edilmesinin ardından hakkında aynı suçtan yeniden yakalama kararı çıkarıldı. Olay, Yörük’ün şüpheli ölümü sonrası ailesinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmasıyla ve canlı yayında gelen cinayet itirafı ile ortaya çıkmıştı.

Osmaniye’de 22 Mart 2024’te evinde rahatsızlanan Mehmet Yörük, kaldırıldığı hastanede 20 gün sonra hayatını kaybetti. Ölümün ardından, eşi Sebile Yörük ile ilişki yaşadığı öne sürülen Mustafa Samagan, Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan itiraflardan sonra gözaltına alınıp, ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin

Gelişmelerden anında haberdar olun.

Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Bu haber 1121 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Güllü'nün oğlundan kardeşi Tuğyan'a sert sözler: Kardeşliğimiz söz konusu değil
Asayiş

Güllü'nün oğlundan kardeşi Tuğyan'a sert sözler: Kardeşliğimiz söz konusu değil

Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter, annesinin ölümüyle ilgili görülecek davanın ilk duruşması öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Tuğyan ile herhangi bir kardeşliğimiz söz konusu değil" diyen Tuğberk, "Tek isteğim gerçeğin ortaya çıkması" ifadelerini kullandı.

Habervitrini14281 Görüntüleme
Otomobiliyle ters yöne giren kadın polislere saldırdı
Asayiş
#Bursa#Ters Yön#Polise Saldırı

Otomobiliyle ters yöne giren kadın polislere saldırdı

Bursa’da, kullandığı otomobiliyle ters yöne giren Büşra A., kendisini durduran ve işlem yapmak isteyen polis ekiplerine saldırdı.

Habervitrini13275 Görüntüleme
İlkay Çiçek’in skandalları! Sevgiliye 726 bin lira harçlık
Asayiş

İlkay Çiçek’in skandalları! Sevgiliye 726 bin lira harçlık

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek hakkında yürütülen soruşturmada üç kadın şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. İfadelerde Çiçek’in sevgilisi olduğunu söyleyen Nilüfer Sezer’e uçak ve otel masraflarının yanı sıra yaklaşık 726 bin TL 'harçlık' gönderdiği, belediyedeki 'gizli odada' ise dolar, avro ve Türk lirasından oluşan balya balya paraların görüldüğü öne sürüldü.

Habervitrini11220 Görüntüleme
"C31K" terör estirecekti! Yeni nesil suç örgütüne operasyon
Asayiş

"C31K" terör estirecekti! Yeni nesil suç örgütüne operasyon

“C31K” adlı gizli siber suç ağı çökertildi. Emniyet, 27 şüpheliyi gözaltına aldı. Okullara saldırı planı yapan çetenin, müstehcen çocuk görüntüleri paylaştığı, hayvanlara eziyet ettiği ve millî-manevi değerlere hakaret ettiği belirlendi.

Habervitrini12321 Görüntüleme