CHP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Bahçeli'yi ziyaret etti

1 dk okuma
CHP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Bahçeli'yi ziyaret etti

Hızlı Özet

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Ahmet Akın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

CHP’li Ahmet Akın’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Ziyaret: “Balıkesir’in Kalkınması İçin Görüştük”

CHP’li Ahmet Akın’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Ziyaret: “Balıkesir’in Kalkınması İçin Görüştük”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Ahmet Akın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

 

CHP’li Ahmet Akın’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Ziyaret: “Balıkesir’in Kalkınması İçin Görüştük”CHP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanından MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye ziyaret

Ziyarette, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile MHP MYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel de hazır bulundu. Görüşmede Balıkesir’in ekonomik, kültürel ve sosyal kalkınmasına yönelik yapılabilecek iş birlikleri ele alındı.

Başkan Akın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“MHP Genel Merkezi’nde, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi, Genel Başkan Yardımcısı Sayın İzzet Ulvi Yönter’i ve MYK Üyesi, Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Ekrem Gökay Yüksel’i ziyaret ettim.
Balıkesir’imizin kalkınması yararına yapılacak çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

Akın, ziyaret sırasında Bahçeli’ye Balıkesir Pullusu adlı yöresel bir hediyeyi takdim etti. “Balıkesir Pullusu”, şehrin el emeği ve kültürel mirasını yansıtan geleneksel bir dokuma ürünü olarak biliniyor.

Ziyaretin, yerel yönetim ile farklı siyasi partiler arasında diyalog ve iş birliği arayışının bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin

Gelişmelerden anında haberdar olun.

Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Bu haber 1349 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hain FETÖ’nün YPG hesabı tutmadı
Gündem

Hain FETÖ’nün YPG hesabı tutmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2015’te "Suriye’nin kuzeyinde devlet kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz" sözlerine karşı çıkan FETÖ’cü Cemal Uşşak "Türkiye’nin bunu engellemeye gücü yetmez" demişti. Aradan geçen 10 yılın ardından YPG/SDG’nin feshedilmesiyle Suriye’de ortaya çıkan tablo, 'egemen güçler'in piyonu FETÖ'nün hain tezlerini bir kez daha boşa çıkardı.

Habervitrini13581 Görüntüleme
Mansur Yavaş kararını bildirdi! CHP mi Yeni Parti mi?
Gündem
#SİYASET Haberleri#Mansur Yavaş#chp

Mansur Yavaş kararını bildirdi! CHP mi Yeni Parti mi?

CHP Sözcüsü ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müslim Sarı, siyasi gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Sarı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki tartışmalara açıklık getirerek, Yavaş'ın CHP bünyesinde siyaset yapmayı sürdürmek istediğini kendilerine bildirdiğini ifade etti.

Habervitrini14600 Görüntüleme
Önce Adıyaman şimdi de Kayseri sallandı! uzmanlar tedirgin oldu
Gündem

Önce Adıyaman şimdi de Kayseri sallandı! uzmanlar tedirgin oldu

Türkiye’de peş peşe yaşanan depremler endişe yaratırken, gözler bir kez daha aktif fay hatlarının bulunduğu bölgelere çevrildi. Dün akşam Adıyaman’ın Sincik ilçesinde üç dakika arayla 3.7 ve 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana gelirken, bugün sabah saatlerinde bu kez Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi sallandı.

Habervitrini11047 Görüntüleme
Trump'dan Suudi Arabistan'a israil şartı
Gündem

Trump'dan Suudi Arabistan'a israil şartı

Reuters'e konuşan bir ABD yönetim yetkilisine göre, ABD Başkanı Donald Trump, İbrahim Anlaşması'nın gerçekleşmesi için Suudi Arabistan'ın bu anlaşmaya katılması gerektiğini savundu.

Habervitrini13125 Görüntüleme