Dağlıca’da askeri üsse saldırı

1 dk okuma
Dağlıca’da askeri üsse saldırı

Hızlı Özet

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütünün Hakkari Dağlıca Üs Bölgesi’ne makineli tüfek ve havan ile iki kez silahlı saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından 29 Haziran 2015 günü saat 19.45’te ve 30 Haziran 2015 günü saat 06.10’da, Hakkari Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7’nci Hudut Alay Komutanlığı Dağlıca Üs Bölgesi’ne Doçka makineli tüfek ve havan ile iki kez silahlı saldırıda bulunulduğu kaydedildi. Açıklamada, “Terörist ateşlerine, Üs Bölgesi’nde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmesi üzerine terörist ateşleri kesilmiştir. Söz konusu silahlı saldırılarda, herhangi zayiat ve hasar meydana gelmemiştir" denildi.



Bölgede emniyet tedbirleri artırılmış olup gözetleme faaliyetlerine devam edildiği bildirildi.


Bu haber 478 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İddianame tamamlandı! İşte Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci için istenen cezalar!
Asayiş

İddianame tamamlandı! İşte Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci için istenen cezalar!

Ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında Fenerbahçe eski başkanı Sadettin Saran ve spiker Ela Rümeysa Cebeci hakkındaki iddianame tamamlandı. Uyuşturucu testleri pozitif çıkan Saran ve Cebeci'nin 10 yıldan az olmamak şartıyla cezalandırılmaları istendi.

Habervitrini9247 Görüntüleme
Arnavutköy'de boşandığı eşi ve oğlunu öldürüp intihar etti
Asayiş

Arnavutköy'de boşandığı eşi ve oğlunu öldürüp intihar etti

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Davut Gökkaya, eski eşi Türkan Gökkaya’nın Boğazköy Mahallesi'nde evine geldi.

Habervitrini14640 Görüntüleme
15 Temmuz'a 'tiyatro' dediler! Şehit ailelerinden CHP'li üyelere sert tepki
Asayiş

15 Temmuz'a 'tiyatro' dediler! Şehit ailelerinden CHP'li üyelere sert tepki

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine tiyatro diyen Bahçelievler Belediye Meclisi'nin CHP'li üyelerine şehit aileleri sert tepki gösterdi. 15 Temmuz gecesi yakınlarını kaybeden şehit aileleri "Kalkıp da '15 Temmuz diye bir şey yok' diyemezler" sözlerini kullandı.

Habervitrini12229 Görüntüleme
Yenidoğan çetesinin öldürdüğü bebeklerin Adli Tıp raporları ortaya çıktı
Asayiş

Yenidoğan çetesinin öldürdüğü bebeklerin Adli Tıp raporları ortaya çıktı

İstanbul'da bebekleri anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç sağladıkları öne sürülen 62 sanığın yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı. Bebeklerin ölüm nedenlerine ilişkin Adli Tıp Kurumu raporundaki detaylar yürek yaktı.

Habervitrini10393 Görüntüleme