Demirören'in açıklaması F.Bahçe'yi sevindirdi!..

3 dk okuma
Demirören'in açıklaması F.Bahçe'yi sevindirdi!..

Hızlı Özet

Başbakan Erdoğan ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Demirören'in futbolda şike ve teşvik primi iddialarına ilişkin basına yansıyan sözlerini değerlendiren Özdemir, "Başbakan haklı" dedi...


Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor-Fenerbahçe maçında iyi bir futbol izlettirmek istediklerini belirterek, ''Trabzonspor taraftarları da bizim kadar süreçten etkilendi ama netice olarak sahada futbol konuşulur'' ifadelerini kullandı.

     Nihat Özdemir, Skyturk360'ta yayımlanan programa yaptığı açıklama, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden de yayımlandı. Nihat Özdemir, burada yaptığı açıklamada, futbolda şike iddialarına yönelik dava kapsamında tutuklu bulunanların tahliyelerini umduklarını belirtti.

     Trabzonspor maçında yönetim olarak takımla Trabzon'da olacaklarını ifade eden Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

     ''Süper Final'e 4 takım katılıyor. Bunlardan biri de Trabzonspor. Bu maçın dışında 2 kez daha karşılaşacağız. Kimi zaman biz ev sahipliği yapıyoruz, kimi zaman da onlar. Taraftar götürmüyoruz ama biz yönetim kurulu üyeleri takımımızın yanında olacağız, takımımızı destekleyeceğiz. Trabzonspor taraftarları da bizim kadar süreçten etkilendi ama netice olarak sahada futbol konuşulur. İnşallah Pazar günü iyi bir futbol izletiriz futbolseverlere.''

     Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu'nun kadroya alınmamalarına değinen Özdemir, ''Ben teknik adam değilim, Aykut Kocaman'ın tercihlerine de karışmam. Ben kulübün yöneticisiyim, takımın içiyle, bu tür ayrıntılarıyla ilgilenmem. Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu'nu bir taktik düşünce doğrultusunda dinlendirmiştir'' ifadelerini kullandı.

    

     -8 takımın küme düşmesi-

    

     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in futbolda şike ve teşvik primi iddialarına ilişkin basına yansıyan sözlerini değerlendiren Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

     ''Herkesin bildiği gibi Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü başkanıydı. Kulüpler Birliği başkanlığı ve TFF başkanlığı ile devam etti. Demirören başından beri aynı görüşte. Bence Başbakan'ın dediği '8 takımın düşmesi Türk futbolunu geriye götürür' sözü doğrudur. Dört büyük takımın 3'ü bu listenin içinde. Türk futbolu çok çok ciddi bir darbe yer. Tabii Avrupa'ya gitmeme kulüpleri maddi olarak gelirlerine ciddi şekilde tesir eder. Yeni federasyonumuz bu süreçte hem yurt içinde hem de yurt dışında en az zararı getirmek için bir çözüm bulmak için uğraşmaktadır. Biz de bu süreçte TFF'ye yardımcı olmak istiyoruz. Türk futbolu Türk sporuna büyük kaynak aktırmakta. Futbol gelirlerini kulüpler diğer branşlara aktarıyor. Bunun için biz bu süreçten çok akıllı bir politikayla çıkmanın yollarını aramaktayız. TFF bu konuda çok kararlı. Sayın Başbakanımız da destek veriyor. İnşallah bu süreci atlatacağız.''

     Fenerbahçe Universal Kadın Voleybol Takımı ''Sarı Melekler'' ile Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın başarılarıyla gurur duyduklarını dile getiren Özdemir, sözlerini ''Fenerbahçe camiası olarak 3 Temmuz'dan bu yana sıkıntılı bir dönem geçirdik. Bu süreçte 'Sarı Meleklerin' bize verdiği mutluluk, gururu kadın basketbolcularımız da umarız bize yaşatırlar. (Futbolda) Türkiye Kupası deyince temkinli konuşmaya çalışıyorum. 30 yıla yakındır bu kupayı alamadık. Biz bugüne kadar arka arkaya 5 final kaybettik. Umarım şeytanın bacağını kırar, hem kupada, hem Süper Final'de kupayı alırız'' diyerek tamamladı. 


Bu haber 1895 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galatasaray milli oyuncu için masada
Spor
#Galatasaray#Spor#Bertuğ Yıldırım

Galatasaray milli oyuncu için masada

Galatasaray ile Başakşehir’in Bertuğ Yıldırım transferi için resmi görüşmelere başladığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların ilk teklifini Kazımcan Karataş artı para şeklinde yapacağı iddia edildi.

Habervitrini10484 Görüntüleme
İspanyollar Mourinho'nun yeni takımını duyurdu!
Spor

İspanyollar Mourinho'nun yeni takımını duyurdu!

Benfica Teknik Direktörü Jose Mourinho, yıllar sonra Real Madrid'e döneceği haberleriyle gündemde. 63 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı ile resmi anlaşmanın birkaç gün içinde duyurulması bekleniyor. Mourinho, 2010-2013 arasında çalıştığı İspanyol devinde biri La Liga olmak üzere 3 kupa kazanmıştı.

Habervitrini14169 Görüntüleme
Şampiyonluk kutlamasında bir eksik: Formada yazan isim dikkat çekti
Spor

Şampiyonluk kutlamasında bir eksik: Formada yazan isim dikkat çekti

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk, şampiyonluk kutlamasına Metehan Baltacı formasıyla çıktı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun "9 ay futboldan men cezası" verdiği genç oyuncu, 'Futbolda bahis ve şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma' kapsamında 3,5 ay cezavinde kalmıştı.

Habervitrini11267 Görüntüleme
Top çalma canavarı Ganalı Orta Saha Caleb Yirenkyi'nin menajeri Kemerburgaz'da
Spor
#Galatasaray#Transfer haberleri#Galatasaray transfer haberleri

Top çalma canavarı Ganalı Orta Saha Caleb Yirenkyi'nin menajeri Kemerburgaz'da

Süper Lig'de üst üste dördüncü zaferini kazanan Galatasaray, beşinci şampiyonluk hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı. Sarı-kırmızılı ekibin, FC Nordsjaelland forması giyen 20 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Caleb Yirenkyi ile yeniden ilgilendiği öğrenildi.

Habervitrini9227 Görüntüleme