DOST TARİKATI LİDERİNİ ÖLDÜRENLER YAKALANDI

••1 dk okuma
DOST TARİKATI LİDERİNİ ÖLDÜRENLER YAKALANDI

Hızlı Özet

“Dost Tarikatı’nın lideri olduğu belirtilen İhsan Güven ve eşinin katil zanlıları yakalandı. Alınan bilgilere göre, cinayeti üstlenen İslami Büyük Doğu Akıncılar Cephesi’ne (İBDA/C) mensup 9 kişi, polisin düzenlediği bir operasyonla yakalandı.”

Dost Tarikatı’nın lideri olduğu belirtilen İhsan Güven ve eşinin katil zanlıları yakalandı. Alınan bilgilere göre, cinayeti üstlenen İslami Büyük Doğu Akıncılar Cephesi’ne (İBDA/C) mensup 9 kişi, polisin düzenlediği bir operasyonla yakalandı.

Emniyet müdürlüğünde sorguları yapılan zanlılardan 3’ü cinayeti işlediğini itiraf etti. İhsan Güven (80) ve felsefe öğretmeni eşi Sibel Güven (41) 4 Mayıs günü Tuzla’daki evinlerinde ölü olarak bulunmuştu. Boş kovan ve mermi çekirdeklerinin balistik incelemesinde, silahın tek olduğu, İstanbul içinde başka bir olayda kullanılmadığı saptanmıştı.

Bu haber 3826 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR