İddiaya göre, otomobille seyreden Ertuğrul Yılmaz ve 3 arkadaşı, Eminönü’ndeki Kadıköy İskelesi önünde yürüyen ve içlerinde kadınların da bulunduğu kalabalık bir gruba laf attı. Gruptakilerin tepki göstermesi ve otomobili tekmelemesi üzerine 4 arkadaş, araçlarıyla olay yerinden ayrıldıktan kısa süre sonra geri döndü ve laf attıkları gruptaki kişilerin üzerine sürdü.
Gruptakilerin önünü kestiği ve otomobilden indirdiği 4 kişi ile kalabalık gruptan ayrılan 5 kişi arasında kavga çıktı. Kavga sırasında bıçaklanan 4 kişilik gruptaki Ertuğrul Yılmaz (29) olay yerinde öldü. Bıçağı kullandığı öne sürülen Serhat Keten ile beraberindeki 4 kişi gözaltına alındı.
EN SONUNDA BU DA OLDU: OTOMOBİLİ DE BIÇAKLADILAR!

Hızlı Özet
“Eminönü’nde, laf atıp küfrettiği gerekçesiyle 5 kişilik bir grup tarafından dövüldükten sonra bıçaklanan Ertuğrul Yılmaz (29) hayatını kaybetti.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mustafa Bozbey'in savunmasında itiraf gibi sözler!
Rüşvet, kara para aklama ve imar usulsüzlüğü suçlamalarıyla hakim karşısına çıkan Mustafa Bozbey, davanın ilk celsesinde skandal ifadelerle dolu bir savunmaya imza attı. Mal varlıklarını akrabalarının üzerine geçirmesini "geleceği güvenceye alma", mali trafiğin eşinin hesabından yürütülmesini ise "muhasebeci tavsiyesi" diyerek savunan Bozbey, "Benim mesleğim belediye başkanlığı değil" sözüyle de dikkat çekti.

Terörle mücadele için yeni adım! Adalet Bakanlığı, 81 ile talimat gönderdi
Adalet Bakanlığı terörle mücadelede etkin çalışma için yeni bir adım attı. Bakanlık tarafından 175 ağır ceza cumhuriyet başsavcılığına gönderilen yazıda, terör örgütlerine yönelik soruşturmalarda koordinasyon ve etkinliğin artırılması istendi. İl Cumhuriyet başsavcılıkları bünyesinde müstakil “Terör Suçları Soruşturma Büroları” kurulması, bu bürolarda görevli savcılara terör soruşturmaları dışında başka görev verilmemesi belirtildi.

MİT ile Emniyet'ten operasyon! Kırmızı bültenle aranan kişi Muğla'da yakalandı
INTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan uluslararası uyuşturucu taciri Bodrum'da yakalandı. MİT ile Emniyet'in ortak düzenlediği operasyonda 45 bin avro, kripto cüzdan ve çok sayıda değerli eşya ele geçirildi.

DEM Parti heyeti İmralı'da Öcalan'la görüştü!
Terörsüz Türkiye süreci kapsamında Abdullah Öcalan ile görüşmek için İmralı Adası'na giden DEM Parti heyeti adadan döndü.