Türkiye'nin bu yıl 6'ncısını hazırladığı, Türk iş dünyasının heyecanla beklediği 'En Zengin 100 Türk' araştırmasının sonuçları yarın bir basın toplantısı ile açıklanıyor. Araştırmanın geçen yılki sonuçları Türkiye'de kriz sonrası yaşanan toparlanmayı gözler önüne sermişti. 2011 ise hem servetler hem de milyarder sayısı açısından en parlak yıl olan 2008'in yakalandığını ortaya koyuyor. Araştırmada yer alan milyarderler, Forbes ABD'nin Mart'ta açıklayacağı 'Küresel Zenginler Listesi'nde de yer alacak. Geçen yıl en zengin Türk, 3 milyar dolarlık servetiyle Hüsnü Özyeğin olmuştu. Özyeğin'i 2.9 milyar dolarla M. Emin Karamehmet, 2.6 milyar dolarla ise Şarık Tara izlemişti.
EN ZENGİN TÜRK KİM?

Hızlı Özet
“Türk iş dünyasının heyecanla beklediği 'En Zengin 100 Türk' araştırması sonuçları açıklanıyor.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ekonomi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Fon işinde 6 kamu kurumunun hem ihmali hem suistimali var
AK Partili Nihat Zeybekci’den Şok "Fon" Çıkışı: "6 Kamu Kurumunun İhmali Var, Mağdur Olanlar Arasında Bizim Şirketler de Var!"
Habervitrini

Ekonomi
Mısır'da 8 saat elektrik kesintileri başlıyor
Günde 8 saat süren elektrik kesintileri... Mısır hükümeti şok edici açıklamanın detaylarını ortaya koydu.
Habervitrini

Ekonomi
Türkiye Libya anlaşmasına 27 AB ülkesi bildiriyle karşılık verdi.. Anlaşma Yunanistan'ın 2 elektrik projesini suya düşürdü
Libya'nın doğu merkezli parlamentosunun tartışmalı anlaşmayı onaylamasının ardından Yunanistan diplomatik girişim başlattı. 27 AB üye ülkesinin tamamı anlaşmaya karşı olduklarını yineledi, Atina ise sonraki adımlarını değerlendiriyor.
Habervitrini
Ekonomi
#anadolu ajansı#ekonomi#fotoğraf
Türkiye'den 9 ayda 60 ülkeye otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi
Türkiye'den ocak-eylül döneminde 60 ülkeye yapılan otobüs, minibüs ve midibüs ihracatından 2 milyar 427 milyon 706 bin dolar gelir elde edildi. | Anadolu Ajansı
Habervitrini
1 dk