Erdoğan : Partimize yeni katılımlar olacak

••2 dk okuma
Erdoğan : Partimize yeni katılımlar olacak

Hızlı Özet

“Sizlere bırakacağımız en büyük miras olarak; terörsüz Türkiye'yi sabırla, cesaretle, samimiyetle inşa ediyoruz. Yapamazsın diyenlere kulak asmayacağız. Sizlere terörün olmadığı Türkiye'yi biz teslim edeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenerek yola devam ediyoruz! Partimize yeni katılımlar olacak…

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde AK Gençlik Strateji ve İstişare Kampı Kapanış Programı'nda konuştu.. Erdoğan, "Güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Yarın da partimize katılımlar olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

Kıymetli gençlik kolları, İlçe ve İlçe Başkanlarımız sevgili yol ve dava arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularımla hasretle selamlıyorum.

Sevgili gençler sizleri şahsımda gençlik kollarının tüm mensuplarını, Türkiye'nin tüm gençlerini, bugünün güvencesi siz sevgili genç arkadaşlarımı sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Tarihiyle milletiyle, ülkesiyle, devletiyle, bayrağıyla bütünleşmiş siz AK Parti gençleri, aşkınız sevdanız şu salonlara sığmayan sevginiz için teşekkür ediyorum.

"TÜRK GENÇLİĞİNİN FOTOĞRAFINI ÇEKTİK"

AK Parti olarak, istişare kültürünü her kademede işletmeye devam ediyoruz. İlk önce kadın kollarımız bir araya geldi. Partimizin Kurmay kadrosuyla bir araya geldik. 

"ALGI OPERASYONLARINA RAĞMEN SAFLARIMIZI GENİŞLETİYORUZ"

Gençlerin siyasi adresi hiç tartışmasız AK Parti'dir. 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanan gençlerin yarısından fazlasının teveccühüne mazhar olduk. Gençlerin demokrat amcası diye pohpohladıkları rakibimizi milyonlarca gencimizi desteğiyle sandığa gömdük. Her türlü algı operasyonlarına rağmen saflarımızı genişletiyoruz. Dosta güven rakiplerimize korku vermeye devam ediyoruz. 

Türkiye'yi asırlık hedefleriyle sizler buluşturacaksınız. Bizim gençlerimiz kızıl elma peşinde. Bizden aldığınız sancağı yücelteceğinize inanıyorum. 

"PARTİMİZE YENİ KATILIMLAR OLACAK"

Son 3 ay ailemize 130 bin yeni üye katıldı. Partimize yarın katılımlar olacak. Yolumuza güçlenerek devam ediyoruz.

Tarihe baktığımızda en büyük devrimleri gençlerin yaptığına şahit oluyoruz. Gençler sancağımızı daha da yükseltecek. Her biriniz Sultan Fatih'in, peygamber efendimize müjdesine mahzar olduğu yaştasınız. Bu salondaki gençlik inşallah Mekke'ye doğru emin adımlarla ilerleyen o mübarek orduyla aynı hedefe ilerleyen kadrodur. Bu salondaki gençlik 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü hainlerin karşısında duran yiğitleri kendine örnek alan kadrodur.

Sizlere bırakacağımız en büyük miras olarak; terörsüz Türkiye'yi sabırla, cesaretle, samimiyetle inşa ediyoruz. Yapamazsın diyenlere kulak asmayacağız. Sizlere terörün olmadığı Türkiye'yi biz teslim edeceğiz.

 

Bu haber 654 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İran'dan korkutan açıklama : Saldırı olursa denizaltı internet kablolarını keser, Amerikan üslerini vururuz
Gündem

İran'dan korkutan açıklama : Saldırı olursa denizaltı internet kablolarını keser, Amerikan üslerini vururuz

İran Devrim Muhafızları Pazartesi günü, Hürmüz Boğazı'nın altından geçen ana internet kablolarına atıfta bulunarak dolaylı bir tehditte bulundu.

Habervitrini11298 Görüntüleme
İçişleri Bakanlığı: Çukurova Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı
Gündem

İçişleri Bakanlığı: Çukurova Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kozay'ın belediye ve belediyeye bağlı Çukurova İmar İnşaat İnsan Kaynakları A.Ş. bünyesindeki çeşitli işlemlerde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandığı belirtildi.

Habervitrini9911 Görüntüleme
ABD Büyükelçisi Tom Barrack: İsrail içeriden çöküyor.
Gündem

ABD Büyükelçisi Tom Barrack: İsrail içeriden çöküyor.

Elon Musk'a yakın gazeteci Mario Novell ile yaptığı bir podcast yayınında konuşan Barak, İsraillilerin teknolojik olarak "zeki ve yetenekli" olduklarını kabul etti, ancak onları "kötü" olarak görmediğini ve hayatta kalmalarını savunmak için hareket ettiklerine inandığını söyledi.

Habervitrini9582 Görüntüleme
Anayasa Mahkemesi Martı'ya yol verdi
Gündem

Anayasa Mahkemesi Martı'ya yol verdi

Mahkeme, Martı TAG’ın anayasada yer alan girişim özgürlüğünün bir sonucu olduğunu ve yasal olarak kapatılamayacağına hükmetti. Taksiciler Odası tarafından Martı TAG'a karşı açılan ve dört yıldır devam eden haksız rekabet davasında, dosyayı ilk kez esastan inceleyen yüksek mahkeme, hakkında kanuni...

Habervitrini12072 Görüntüleme