TÜRKER BEKTAŞ
ANKARA (İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının sona ermesinin ardından, babası vefat eden Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'a taziye ziyaretinde bulundu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 4.5 saat süren MYK toplantısının sona ermesinin ardından, eşi Emine Erdoğan ile birlikte babası vefat eden Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'a taziye ziyaretinde bulundu. Zafer Çağlayan'ın Çayyolu Şirinevler Sitesi'ndeki evine giden Başbakan Erdoğan burada yaklaşık 40 dakika kaldıktan sonra Subayevleri'nde bulunan konutuna geçti.
ERDOĞAN, BABASI VEFAT EDEN BAKAN'A TAZİYE ZİYARETİNE GİTTİ

Hızlı Özet
“Basbakan Recep Tayyip Erdogan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantisinin sona ermesinin ardindan, babasi vefat eden Sanayi ve Ticaret Bakani Zafer Çaglayan'a taziye ziyaretinde bulundu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İstanbul için tarih verildi! Sağanak yağış kaç gün sürecek?
Balkanlardan gelen soğuk hava Türkiye’yi etkisi altına alırken, uyarılar peş peşe sıralandı. Meteoroloji Uzmanı Adil Tek, İstanbul’da 3 gün boyunca sağanak etkisinin süreceğini belirterek “Cumartesi, pazar yağış artık etkisini kesiyor ve sıcaklıklar artacak” dedi. Tek, eylülün 20'sinden sonra yeniden havaların serinleyeceğini belirtti. Öte yandan Ankara Valiliği ise yarın kentte şiddetli sağanak beklendiğini açıklayarak uyardı.

İçinde para dolu valizler görüntülerinin yer aldığı İmamoğlu'nun güvenlik kamerasını kim söktü
Ekrem İmamoğlu, 19 Mart 2025'te gözaltına alınmış; içinde para taşındığı iddia edilen valizlerin görüntülerini içerdiği belirtilen güvenlik kamerası görüntüleri şaibeli biçimde yok edilmişti.

HÜRKUŞ-II envantere giriyor
Türk savunma sanayisinin geliştirdiği HÜRKUŞ-II, Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterine girmeye hazırlanıyor. Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Rafet Dalkıran, HÜRKUŞ-II ve HÜRJET'in uçuşlarına katılırken, Görgün HÜRKUŞ-II'nin son testlerinin tamamlandığını ve ilk uçakların kısa süre içinde teslim edileceğini açıkladı.

Türkiye'den Husilere sert tepki.. Alçakça saldırı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Husilerin Mekke şehrini hedef alan İHA saldırısına ilişkin yapılan açıklamada, 'Suudi Arabistan’ın egemenliği, toprak bütünlüğü ve güvenliğine olan desteğimizi teyit ediyor; Suudi Arabistan’la dayanışmamızı bir kez daha vurguluyoruz. Bölgesel istikrarı ve güvenliği de tehdit...