Erkek arkadaşından şiddet gören genç kız şikayetçi olmadı

••1 dk okuma
Erkek arkadaşından şiddet gören genç kız şikayetçi olmadı

Hızlı Özet

“Bursa'da erkek arkadaşından sokak ortasında şiddet gören genç kız şikayetçi olmadı.”






Bursa'da erkek arkadaşından sokak ortasında şiddet gören genç kız şikayetçi olmadı.



Olay, Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kıskançlık krizine giren İ.T., 17 yaşındaki kız arkadaşı N.D. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra sokak ortasında kız arkadaşını darp etmeye başlayan şahıs, kız arkadaşının feryatlarına rağmen durmayarak şiddet göstermeye devam etti. Çevrede bulunan bir iş yeri kameralarına yansıyan görüntülerin ardından, darp edilen kızın babası karakola giderek şüpheliden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheliyi buldu.



Çocuk Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan N.D., kendisini döven kişinin bir yıldır görüştüğü İ.T. (24) olduğunu söyledi. Genç kız, Vişne Caddesi üzerinde İ.T. ile yürüdüğünü, bu sırada geçen bir erkeğe baktığını anlattı.



Bunun üzerine İ.T.'nin kendisini kıskandığını belirten N.D., "Beni kıskandığı için vurmaya başladı. Daha sonra da dizleriyle karnıma vurdu. İ.T., benim 1 yıllık erkek arkadaşım. Bir anlık sinirlenmesi ve kıskanması nedeniyle bana vurdu. Davacı ve şikayetçi değilim" dedi.



Gözaltına alınan İ.T., genç kızın şikayetçi olmaması sebebiyle savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.




Bu haber 450 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şok detaylar: Cesedin üstüne yeşil soğan dikip yemişler
Asayiş

Şok detaylar: Cesedin üstüne yeşil soğan dikip yemişler

Katil zanlısı, 26 Ocak 2016'da Mehmet Çabuk ile birlikte Osmaniye'ye geldiklerini, ertesi gün aralarında çıkan tartışma sonucunda eniştesinin başına sert bir cisimle vurarak onu öldürdüğünü ve evin bahçesine gömdüğünü soğukkanlılıkla anlattı.

Habervitrini9200 Görüntüleme
Malvarlığına karşı suçlar yüzde 30,5, kişilere karşı suçlar yüzde 11,4 azaldı
Asayiş
#anadolu ajansı#ekonomi#fotoğraf

Malvarlığına karşı suçlar yüzde 30,5, kişilere karşı suçlar yüzde 11,4 azaldı

Emniyet ve jandarma sorumluluk bölgelerinde, 1 Ocak-8 Ekim 2026 döneminde malvarlığına karşı işlenen 9 önemli suçta olay sayısı, 2021-2025 yıllarının aynı dönem ortalamasına göre yüzde 30,5, kişilere karşı işlenen 10 önemli suçta yüzde 11,4 azaldı. | Anadolu Ajansı

Habervitrini13854 Görüntüleme
"Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü" soruşturmasında 22 şüpheli yakalandı
Asayiş
#anadolu ajansı#ekonomi#fotoğraf

"Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü" soruşturmasında 22 şüpheli yakalandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca "Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü" soruşturması kapsamında 22 şüpheli gözaltına alındı. | Anadolu Ajansı

Habervitrini10623 Görüntüleme
Kadınların yasa dışı üreme ticaretine operasyon.. 53 gözaltı
Asayiş

Kadınların yasa dışı üreme ticaretine operasyon.. 53 gözaltı

Kadınların yasa dışı üreme ticareti, kadınların yumurta hücrelerinin veya taşıyıcı annelik gibi üreme kapasitelerinin maddi çıkar karşılığında veya organ/doku ticareti yasalarına aykırı şekilde organize şebekeler tarafından pazarlanması olayıdır.

Habervitrini10322 Görüntüleme