Fahrettin Altun: Avrupa Müslümanlar için tehlikeli hale geliyor

1 dk okuma
Fahrettin Altun: Avrupa Müslümanlar için tehlikeli hale geliyor

Hızlı Özet

Altun yaptığı açıklamada “Avrupa Müslümanlar için giderek daha tehlikeli bir yere dönüşüyor. Sistematik zorbalık bir ifade özgürlüğü meselesi değildir. Kendimize ve bize ait olan her şeyi her bedeli ödeyerek savunacağız.” İfadelerine yer verdi.






Fahrettin Altun'dan flaş çıkış: Avrupa Müslümanlar için giderek daha tehlikeli hale geliyor



İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Avrupa Müslümanlar için giderek daha tehlikeli bir yere dönüşüyor. Sistematik zorbalık bir ifade özgürlüğü meselesi değildir. Kendimize ve bize ait olan her şeyi her bedeli ödeyerek savunacağız.



Avrupa’da son dönemde artan İslam karşıtlığı ile ilgili İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan açıklama geldi.



Altun yaptığı açıklamada “Avrupa Müslümanlar için giderek daha tehlikeli bir yere dönüşüyor. Sistematik zorbalık bir ifade özgürlüğü meselesi değildir. Kendimize ve bize ait olan her şeyi her bedeli ödeyerek savunacağız.” İfadelerine yer verdi.




Bu haber 392 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR