Fenerbahçe'de 4 futbolcu UEFA listesi dışında 4 yıldız sakat, 2 oyuncu cezalı

1 dk okuma
Fenerbahçe'de 4 futbolcu UEFA listesi dışında 4 yıldız sakat, 2 oyuncu cezalı

Hızlı Özet

Fenerbahçe, Midtjylland maçı öncesinde kadro kurmakta zorluk çekiyor. UEFA’ya bildirilen 22 kişilik listede yer alan isimlerden 7'si sakatlık ve cezalılar nedeniyle kadroda yer almayacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Midtjylland ile kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Oğuz Aydın, Kostic, Levent Mercan ve Bartuğ Elmaz'ın isimleri listede yer almıyor. Becao, Oosterwolde, Mert Müldür, Livakovic sakat, Osayi Samuel ve Amrabat cezalı.

Fenerbahçe, Midtjylland maçı öncesinde kadro kurmakta zorluk çekiyor. UEFA’ya bildirilen 22 kişilik listede yer alan isimlerden 7'si sakatlık ve cezalılar nedeniyle kadroda yer almayacak.

6 FUTBOLCU SAKAT BİRİ GİTTİ CENGİZ BELİRSİZ

Listede yer alan Becao ve Oosterwolde sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattı, kaleci Livakovic ve Mert Müldür sakatlıkları, Osayi Samuel ve Amrabat da cezalı oldukları için yarınki maçta forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde listede yer alan Samet Akaydin da Çaykur Rize'ye transfer olmuştu. Cengiz Ünder'in maç kadrosunda yer alıp almayacağı da belirsiz...

İSMAİL YÜKSEK İYİLEŞTİ

Sarı-lacivertlilerde Oğuz Aydın, Kostic, Levent Mercan ile Bartuğ Elmaz, UEFA listesinde yer almazken, iyileşen İsmail Yüksek de takımla birlikte çalışmalara başladı, oynayabilecek duruma geldi. Yüksek'in yedekte maça başlaması bekleniyor. Fenerbahçe'de, eksikler nedeniyle yedek kulübesinde altyapıdan oyuncular yer alacak.

Muhammet Zeki Dursun, Yiğit Emir Ekiz, Şükür Toprak, kaleci Engin Can Biterse gibi altyapı oyuncularının da Midtjylland maçında yedek kulübesinde yer alması bekleniyor. Portekizli teknik adam, Lyon karşısında olduğu gibi 3-4-3 oynatacak. (Skorer)

 

Bu haber 1116 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sporting'in geri dönüşü Portekiz'de manşetlerde: Fenerbahçe detayı
Spor

Sporting'in geri dönüşü Portekiz'de manşetlerde: Fenerbahçe detayı

Okan Buruk liderlğindeki Galatasaray, maçın henüz başında öne geçmesine rağmen Sporting'e deplasmanda 3-1 yenilerek, Şampiyonlar Ligi'ne puansız başladı. Geny Catamo (27), Luis Suarez (57) ve Rodrigo Zalazar'ın (63) galibiyeti getirdiği karşılaşma, Portekiz basınında geniş yankı buldu.

Habervitrini9315 Görüntüleme
Norveç Kasabı Eskas! Önce Fenerbahçe, şimdi Galatasaray
Spor

Norveç Kasabı Eskas! Önce Fenerbahçe, şimdi Galatasaray

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Sporting ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar 5. dakikada öne geçtiği mücadeleyi 3-1 kaybederken, Norveçli hakem Espen Eskas'ın kararları maçın ardından tartışma konusu oldu.

Habervitrini10267 Görüntüleme
Galatasaraylıları çıldırtan hakem: İkinci Ivan Bebek kâbusu!
Spor

Galatasaraylıları çıldırtan hakem: İkinci Ivan Bebek kâbusu!

Şampiyonlar Ligi'nde 17, Avrupa Ligi'nde 9 ve Konferans Ligi'nde 7 maçta düdük çalan Espen Eskas'ın, Sporting-Galatasaray karşılaşmasındaki tartışmalı kararları ile "çok kötü bir yönetim" sergilediği belirtildi. Norveçli hakemin performansı, Fenerbahçe'nin 17 Mart 2016'da Braga'ya karşı Avrupa Ligi'nden elenmesine yol açan kararlara imza atan Ivan Bebek'i hatırlattı.

Habervitrini13542 Görüntüleme
"Bu seviyenin altında bir futbolcu"
Spor

"Bu seviyenin altında bir futbolcu"

İlk yarı, Galatasaray’ın ligde henüz göstermediği bir seviyeydi. Maç öncesi Sporting’in topa sahip olacağını, Galatasaray’ın hızlı kontralar kovalayacağını düşünenler bile şaşırdı. 24. dakikada VAR’dan gelmeyen kırmızı karta bile kimse üzülmedi, ne de olsa takım oynuyordu. Osimhen olsa maç çoktan kopardı. Ama yoktu. Ev sahibi 27. dakikada Catamo’yla eşitliği yakaladı.

Habervitrini11470 Görüntüleme