FETÖ'cü Emre Uslu büyük abilerine patladı!.. Yavşaklar sizin yatacak yeriniz yok

2 dk okuma
FETÖ'cü Emre Uslu büyük abilerine patladı!.. Yavşaklar sizin yatacak yeriniz yok

Hızlı Özet

FETÖ içindeki para tartışmasını gündeme getiren FETÖ’nün kapatılan yayın organı Zaman gazetesi muhabiri Ahmet Dönmez ile onu eleştiren Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı arasında da tartışma yaşanmıştı.






Firari Emre Uslu FETÖ yönetiminden özür istedi! 'Bu yavşakları Cemaatin başına...' Yaptığı paylaşımda Cemaat itirafçılığına sinirlenen FETÖ'cü Emre Uslu, "Bu şerefsizlere bu payeleri verdiğinden dolayı gider intihar eder" dedi.



2016 yılında kapatılan Taraf gazetesinin kumpasçı yazarı FETÖ'cü Emre Uslu, FETÖ içerisindeki kavgaya dair Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.



ABD'de yaşayan firari FETÖ'cü Uslu, Konya'da FETÖ'nün "sorumlusu" olan Mücahit isimli kişinin hem Konya'da hem de daha önce "Cemaat" tarafından görevlendirildiğini, Sincan'daki tüm "Cemaatçilerin" isimlerini polise verdiğini aktardı. Uslu, kendisine bu isimle ilgili gelen mesajları sosyal medya hesabından paylaştı. 



"Cemaat" itirafçılığına öfkelenen Uslu paylaşımında, "Kim bu Mücahit? Bu yavşakları Cemaatin başına getiren 'Ali heyetten' kimse sorumluluk alıp kendilerini fedakarca destekleyen Cemaat tabanından özür dilemeyecek mi? Çok mu zor çıkıp 'aldığımız kararların bazıları ve bazı yaptığımız tercihler yanlıştı' özür dileriz demek? 'Ali heyet' yatacak yeriniz yok sizin. İnsan olan utanır. Bu şerefsizlere bu payeleri verdiğinden dolayı gider intihar eder. Cemaatin Konya sorumlusu itirafçı Mücahit hakkında yeni bilgiler... Bu yavşaklara görev verip insanların perişan ettiren Cemaatin karar alma mekanizmasında yer alan isimler bir ömür af dileseniz kabul olur mu bilmem. Sizin yatacak yeriniz yok" ifadelerini kullandı.



FETÖ İÇERİSİNDEKİ KAVGALAR GÜNDEME GELMİŞTİ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ içinde yaşanan çatışma, kamuoyuna açık alanlarda da devam etmişti. 2020 yılının Mayıs ayında firari FETÖ’cü Tuncay Opçin, sosyal medya hesabından açık bir şekilde FETÖ lideri Gülen’in yakın çevresini eleştirmişti.



 Öte yandan terör örgütü içinde liderlik kavgası yaşandığı da basına yansımış, hatta FETÖ’nün yayın organı Herkul.org sitesinde, 2020 yılının Haziran ayında “Vifak ve İttifak” başlıklı yayımlanan yazı, FETÖ içindeki kavganın göstergesi olarak yorumlanmıştı.


FETÖ içindeki para tartışmasını gündeme getiren FETÖ’nün kapatılan yayın organı Zaman gazetesi muhabiri Ahmet Dönmez ile onu eleştiren Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı arasında da tartışma yaşanmıştı.




Bu haber 1625 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Devlet Bahçeli tehdit edildi
Gündem

Devlet Bahçeli tehdit edildi

MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş’tan dikkat çeken bir iddia geldi. Savaş, “Terörsüz Türkiye” süreci nedeniyle MHP lideri Devlet Bahçeli’yi tehdit edenlerin olduğunu öne sürdü.

Habervitrini14687 Görüntüleme
Adalar Belediyesi'nde dengeleri değiştirecek istifa
Gündem

Adalar Belediyesi'nde dengeleri değiştirecek istifa

Adalar Belediye Başkanvekili Medine Pamuk'un istifasının ardından bugün yapılması planlanan başkanvekilliği seçimi, yeterli çoğunluk sağlanamaması üzerine 23 Eylül'e ertelendi. Gelişme sonrası tutuklu Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Durak da belediye meclis üyeliği ve İBB Meclis üyeliği

Habervitrini12635 Görüntüleme
Sekiz günlüğüne gittiği umreden sekiz aydır dönemediler
Gündem

Sekiz günlüğüne gittiği umreden sekiz aydır dönemediler

Ramazan umresi için 17 Şubat'ta Mekke'ye giden Havva Ünlüce (61) ile çocukları Serdar Ünlüce (34), Semra Karakaya (39) ve Hediye Ünlüce Sırakaya (25), Kabe'de yaşanan bir tartışmanın ardından 8 aydır Suudi Arabistan'dan ayrılamıyor. Aile fertleri, olayın yanlış anlaşıldığını savunurken, haklarındaki yargı sürecinin tamamlanarak Türkiye'ye ve yakınlarına dönmek istiyor.

Habervitrini10239 Görüntüleme
DMM'den 'Ailem Güvende' mesajı: Açık bir dezenformasyon
Gündem

DMM'den 'Ailem Güvende' mesajı: Açık bir dezenformasyon

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı uluslararası basın-yayın organlarında yer alan 'Ailem Güvende' operasyonlarının 'keyfi ve hedef gözeterek yürütüldüğü' yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.

Habervitrini13849 Görüntüleme