Fuhuşa zorlanan 16 kadın kurtarıldı

1 dk okuma
Fuhuşa zorlanan 16 kadın kurtarıldı

Hızlı Özet

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, zorla fuhuş yaptıkları işledikleri belirlediği suç örgütünü takibe alındı.






Ankara’da aralarında anne, baba, oğul ve gelinlerinin de bulunduğu 11 kişi zorla fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı. Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin operasyonun da fuhşa zorlanan 16 kadın kurtarıldı.



Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, zorla fuhuş yaptıkları işledikleri belirlediği suç örgütünü takibe alındı.



Yaklaşık 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından örgütün liderliğini yapan üvey baba H.Ş., anne N.Ş., oğlu D.D. ve gelinleri N.D. ile E.D., G.O., S.D., E.G., İ.E., A.E. ve G.A. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.



Şüphelilerin, il genelinde bulunan günübirlik evleri ve otelleri saatlik veya gecelik olarak kiralayarak 4'ü yabancı olmak üzere 16 kadını fuhşa zorladığı saptandı.



Şüphelilere ait evlerde yapılan aramalarda 120 bin TL, 20 telefon hattı ve çok sayıda cep telefonu ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.




Bu haber 943 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Orman yakan cezaevine! 52 yangın, 34 şüpheli
Asayiş

Orman yakan cezaevine! 52 yangın, 34 şüpheli

Adalet Bakanı Akın Gürlek, 1 Haziran 2026'dan bu yana adli işlem başlatılan orman yangınlarına ilişkin son bilançoyu açıkladı. 52 yangınla ilgili yürütülen soruşturmalarda 34 şüpheli tespit edilirken, 9 şüpheli tutuklandı, 14 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Gürlek, suç şüphesi bulunan hiçbir yangının faili meçhul kalmasına izin verilmeyeceğini belirtti.

Habervitrini14809 Görüntüleme
Çocukların getirdiği muzlu sütleri adisyona eklediler! Tarihi işletmeye tokat gibi ceza
Asayiş

Çocukların getirdiği muzlu sütleri adisyona eklediler! Tarihi işletmeye tokat gibi ceza

İstanbul Üsküdar’daki Tarihi Çınaraltı Çay Bahçesi’nde küçük çocukların dışarıdan getirdiği 4 muzlu sütün adisyona eklenmesi sosyal medyada tepki çekti. Şikâyetin ardından harekete geçen Ticaret Bakanlığı ekipleri, sipariş edilmeyen ve servis yapılmayan ürünlerin ücretlendirildiğini tespit etti. İşletmeye bu uygulama ve fiyat listelerindeki uyumsuzluklar nedeniyle toplam 51 bin 649 TL idari para cezası kesildi.

Habervitrini13500 Görüntüleme
Çocuk İstismarcısı Hastane Önünde Öldürüldü: Saldırgan Baba ve Oğlu Cezaevinde
Asayiş
#Viranşehir#Metin Albayrak#hastane

Çocuk İstismarcısı Hastane Önünde Öldürüldü: Saldırgan Baba ve Oğlu Cezaevinde

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, cinsel istismar iddiasıyla sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Metin Albayrak, mağdur kızın babası ve ağabeyi tarafından silahla vuruldu. Albayrak olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırı esnasında seken kurşunların isabet ettiği Ayşe E. isimli bir kadın yaralandı. Olayın failleri olan baba ve oğlu, yakalanmalarının ardından tutuklandı.

Habervitrini14361 Görüntüleme
Beşikçioğlu'na sahip çıkmadılar! Yeni Parti'den sert sözler
Asayiş

Beşikçioğlu'na sahip çıkmadılar! Yeni Parti'den sert sözler

Yeni Parti Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, uyuşturucu testi pozitif çıkan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu’na sert tepki gösterdi. Günaydın, “Ne oluyor arkadaş?” diyerek kamu görevi yapan isimlerin özel hayatlarının da kamusal sorumluluklarıyla birlikte değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Habervitrini11988 Görüntüleme