Galatasaray'da Dany krizi

1 dk okuma
Galatasaray'da Dany krizi

Hızlı Özet

Gelen teklifleri 'düşünmem lazım' diyerek öteleyen Dany krize neden oldu


Kardemir Karabükspor yönetim kurulu üyesi ve transfer komitesi başkanı Murat Yolbulan, Dany Nounkeu defterini kapattıklarını açıkladı.



Yeni transferler için yabancı kontenjanını açmak isteyen Galatasaray'ın, Dany'yi Karabükspor'a göndereceği beklentisi hayli yüksekti. Ancak Karabükspor cephesinden gelen haber, Galatasaray'ı üzecek nitelikte.



Yolbulan, daha önce hem kulübü hem de kendisi ile anlaşmaya vardıkları Dany’in transferinde bekledikleri cevabı bir türlü alamadıklarını belirterek, “Bizim için bu konu esasında kapandı. Biz bekletilecek bir kulüp değiliz” dedi.



Defansta büyük sıkıntı yaşamadıklarını belirten Murat Yolbulan, “Defansta pek sıkıntımız yok aslında. Ancak Dany transferi olsaydı düşüncemiz farklıydı. Biz zaten ligin ilk yarısında mevcut defans kadromuzla en az gol yiyen bir dengeyi sağlamıştık. O bölgede gerektiğinde Yiğit ve Uğur da oynuyor. Sivas’tan aldığımız genç oyuncu Murat da iyi bir performans sergiliyor. Biz şu an önceliği orta sahaya verdik” dedi.



Öte yandan Dany için Beşiktaş'ın da devrede olduğu konuşulmaktaydı. Galatasaray bu doğrultuda 6 aylığına Dany'yi kiralamak isteyen Beşiktaş'tan 200 bin euro talep ediyordu.



Eurosport Türkiye


Bu haber 384 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mauro Icardi'den Hissiyat Dolu Mesaj: 'Türkiye Benim İçin Silinmesi İmkansız Bir Anı'
Spor

Mauro Icardi'den Hissiyat Dolu Mesaj: 'Türkiye Benim İçin Silinmesi İmkansız Bir Anı'

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sosyal medya üzerinden yayımladığı bir iletiyle sarı-kırmızılı camiayı duygulandırdı. Dört sezonda dört şampiyonluk başarısı gösteren yıldız futbolcu, İstanbul'u 'evden uzakta bir ev' olarak nitelendirirken, Türkiye ve Galatasaray'a olan bağlılığını dile getirdi. Icardi'nin bu gönderisi, futbolseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Habervitrini11199 Görüntüleme
A Milli Takım hazırlık maçları hangi kanalda? Yayıncı kuruluş belli oldu
Spor

A Milli Takım hazırlık maçları hangi kanalda? Yayıncı kuruluş belli oldu

2026 FIFA Dünya Kupası öncesinde hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı’nın oynayacağı özel maçların yayın bilgileri netleşti. Ay-yıldızlı ekibin Kuzey Makedonya ve Venezuela karşılaşmalarını takip etmek isteyen futbolseverler maçların hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor.

Habervitrini10483 Görüntüleme
Aziz Yıldırım: 'Şampiyon yapıp bırakacağım'
Spor

Aziz Yıldırım: 'Şampiyon yapıp bırakacağım'

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, kulübe bağlı akreditasyonlu dernek başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Camiaya birlikte çağrısı yapan Yıldırım, başarı için desteğe ihtiyaçları olduğunu belirterek "Eğer bu sene şampiyon olamazsak geleceğimiz tehlikede" dedi. Şampiyonluk sonrasında görevde kalmayacağını kesin bir dille ifade eden Aziz Yıldırım, "Şampiyon yapıp bırakacağım" diye konuştu.

Habervitrini13028 Görüntüleme
Icardi'den veda paylaşımı: Duygusal açıklama
Spor

Icardi'den veda paylaşımı: Duygusal açıklama

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Instagram hesabından bir mesaj paylaşarak sarı kırmızılı camiaya teşekkür etti. Sarı kırmızılılarla sözleşmesi son bulan ve yeni mukavele konusunda henüz bir anlaşma sağlanamayan Icardi, yaptığı açıklamayla veda sinyali verdi.

Habervitrini13253 Görüntüleme