Uzun yıllar radyo, televizyon ve gazetecilik yapan Hamit Yaşar, sıra dışı bir düğün davetiyesi hazırladı. Alışılmışın dışında zarf içerisinde gelen kartların aksine 4 sayfadan oluşan ve içerisinde resimler, hadisler ile düğüne ilişkin çeşitli bilgilerin olduğu “Gazete Davetiye” Hamit Yaşar’ın özel tasarımı oldu. Siirtli olan ve Adıyaman’da Türkçe öğretmenliği yapan Cemile Cemre Eviz ile hafta sonu Hisar Salon'da gerçekleştirilecek düğün töreni ile dünya evine girecek olan Hamit Yaşar, “Uzun yıllar içerisinde bulunduğum camia ve bazı arkadaşlarımla yaptığım istişare sonucu böyle bir davetiye çıkarma kararı aldım. Uzun yıllar TV, gazete ve radyolarda muhabirlikten yöneticiliğe kadar birçok önemli görevde bulundum. Çok farklı ortamlarda çok farklı olaylarla ve şaşırtıcı sonuçlarla karşılaştık. Farklı haberler, çarpıcı haberler, bilinmeyenleri ortaya çıkarmak ve araştırmak gibi misyon üstlenen gazeteciler zaman içerisinde bu yaşamı farkında olmadan hayatlarına tatbik ediyorlar. Yani hep farklı ve sıra dışı şeyler yapmaya bulmaya çalışıyorlar. Düğün törenim için çok sıra dışı bir şey yapmak istemedim ama davetiyemiz farklı olsun dedim. Nişanlıma sorduğumda bu fikir onunda hoşuna gitti ve sakıncası olmayacağını düşündü. Davetiyeyi yeni yeni dağıtmaya başladık. Ama inanılmaz güzel tepkilerle karşılaşıyoruz. Kimileri gazeteciden bundan daha güzeli beklenemezdi derken kimileri daha romantik buldu. Ama davetiyeyi kim aldıysa önce şaşırıp sevindi sonrada bu davetiyeyi asla atmayacağını hep saklayacağını söyledi. Bizde aldığımız bu güzel tepkiler nedeniyle güzel bir davetiye hazırladığımıza daha da emin olduk. Umarım düğün günüde gelen misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlar ve düğün törenimizi gerçekleştiririz. Yalnız şunu da söylemek istiyorum, her düğün sonrası eyvah şu kişiyi çağırmayı unuttuk diye ah vah ederiz. İnşallah bizim başımıza böyle bir şey gelmez. Bekarlık sultanlıksa evlilik imparatorluktur” dedi.
Gazeteci Hamit Yaşar'dan ilginç düğün davetiyesi

Hızlı Özet
“Adıyaman’da yaklaşık 15 yıldır basın sektöründe aktif olarak çalışan gazeteci Hamit Yaşar, hafta sonu yapılacak olan düğünün davetiyesini gazete şeklinde çıkardı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Deniz Akkaya : Nevşin Mengü, Haluk Levent'i korumak için beni susturdu
Deniz Akkaya'dan çok konuşulacak 'Haluk Levent' iddiası! Nevşin Mengü'yü işaret etti...

TRT ortak yapımı "Filistin 36" izleyiciyle buluşacak
Annemarie Jacir'in yönettiği, TRT ortak yapımı "Filistin 36", 1936 yılında Filistin topraklarında sömürgeci Britanya'ya karşı kaynamaya başlayan isyan hareketini, köyü ile Kudüs arasında mekik dokuyan bir gencin gözünden anlatıyor.

Temiz teklifi reddetseydi bankanın bir sonraki teklifi 1 milyon 850 bin TL olacaktı.
Hakan Temiz, Var Mısın Yok Musun yarışmasında bankanın 260 bin TL'lik teklifini kabul ederek yarışmayı sonlandırdı.

Haluk Levent'i paraları yollayan Babala TV'den Oğuzhan da sattı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ahbap Derneği'ne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında dernek başkanı Haluk Levent 'Dernekler kanununa muhalefet', 'Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama', 'Örgüt üyeliği' suçlarından İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bursa'da gözaltına alındı.