Gençler Gakkoş'lara bileniyor

1 dk okuma
Gençler Gakkoş'lara bileniyor

Hızlı Özet

Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında evinde Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarına başladı.


Ziraat Türkiye Kupası'nda Tepecikspor'u eleyerek bir üst tura yükselen Başkent ekibi Spor Toto Süper Lig'de karşılaşacağı Sanica Boru Elazığspor maçı çalışmalarına bir gün aranın ardından başladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa gözetiminde başlayan antrenmanı kupa maçına ilk on birde çıkan oyuncular hafif koşu ile çalışmayı tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma koşusundan sonra yarı alanda pas kontrol ve çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Gençlerbirliği, maç hazırlıklarına yarın 16.00'da yapacağı tek antrenman ile devam edecek. Artun, fizyoterapist Uzman Özgür Taka ile bireysel çalışma yaparken, sakatlığı bulunan Ekigho ise takımdan ayrı koşu yaptı. 


Bu haber 588 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ve Galatasaray'dan yeni sezonun 2. transferi, iş bitti! Bonservisi 16 milyon euro
Spor

Ve Galatasaray'dan yeni sezonun 2. transferi, iş bitti! Bonservisi 16 milyon euro

Lesley Ugochukwu'yu kiralık olarak kadrosuna katan ve şu ana kadar başka hiçbir transfer yapmayan Galatasaray, suskunluğunu bozmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların, Jhon Lucumi ve kulübü Bologna ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Transferin resmiyete dökülmesi için yabancı kontenjanında yer açılmasının beklendiği aktarıldı.

Habervitrini13574 Görüntüleme
El-Hilal, Somerville'i 70 milyon euroya karşılığında transfer etti
Spor

El-Hilal, Somerville'i 70 milyon euroya karşılığında transfer etti

Crescencio Sommerville, Avrupa'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Son iki sezonu İngiltere'de West Ham United'da geçiren Hollandalı milli kanat oyuncusu, Suudi Arabistan'ın Al-Hilal takımına katılacak.

Habervitrini14901 Görüntüleme
Midtjylland Teknik Direktörü Tullberg'den Beşiktaş Taraftarına Övgü: 'Dortmund'da Bile Böylesi Özel Değil'
Spor
#UEFA AVRUPA LİGİ Haberleri#UEFA AVRUPA LİGİ

Midtjylland Teknik Direktörü Tullberg'den Beşiktaş Taraftarına Övgü: 'Dortmund'da Bile Böylesi Özel Değil'

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Beşiktaş'a 1-0'lık skorla mağlup olan Midtjylland'ın teknik direktörü Mike Tullberg, Tüpraş Stadyumu'ndaki atmosferden övgüyle bahsetti. 6 sene Borussia Dortmund'da görev yaptığını anımsatan tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş taraftarının takıma sağladığı gücün 'çok özel' olduğunu ifade etti.

Habervitrini11494 Görüntüleme
Dünya Kupası kasaları doldurdu: En çok parayı Galatasaray kazandı
Spor

Dünya Kupası kasaları doldurdu: En çok parayı Galatasaray kazandı

Galatasaray, 2026 Dünya Kupası’na gönderdiği 10 futbolcu (A Milli Takım'a 5 oyuncu, 5 de yabancı) sayesinde FIFA’dan (Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği) 2 milyon dolar (94.4 milyon TL) kazandı ve en çok gelir elde eden Türk kulübü oldu.

Habervitrini14569 Görüntüleme