HAKKARİ'DEKİ ALÇAK SALDIRIDAN SAĞ KURTULAN ZEYNEP BEBEĞİN SAĞLIĞI YERİNDE

1 dk okuma
HAKKARİ'DEKİ ALÇAK SALDIRIDAN SAĞ KURTULAN ZEYNEP BEBEĞİN SAĞLIĞI YERİNDE

Hızlı Özet

Hakkari'nin Geçitli köyü yakınlarında bir minibüsün geçişi sırasında meydana gelen patlamada yaralanan 1 yaşındaki Zeynep Kurt'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

MALATYA - İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zeynep bebeğin sağlığının son derece iyi olduğunu söyledi.

Zeynep'in her iki ayağındaki daha önce kesilen zarların dikildiğini anlatan Özgen, ''Bir parçası yapılmış olan işin öbür tarafı tamamlandı. Bu bir ameliyat sayılmaz. Zeynep bebeğimizin herhangi bir sağlık sorunu yok'' dedi.

Zeynep'in amcası Yalçın Kurt da, Zeynep'in yoğun bakımda olduğunu, şu anda şuurunun yerinde olduğunu belirterek, Zeynep'in her iki ayağındaki kasların yan yana getirilerek dikildiğini kaydetti.

Bu haber 3541 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR