Recep İvedik 4'te 'Ahmet Hakan' için durum komedisi düşündüğünü söyleyen Şahan Gökbakar, acaba yeni bir karakter mi yaratacak?
Şahan Gökbakar, Ahmet Hakan'ı yerden yere vurdu. 'Çabalama Şahan' yazısıyla kendisini sert bir dille eleştiren Hakan'a, twitter'dan yanıt veren Şahan, açtı ağzını yumdu gözünü:
- Hey sakallı cahil Ahmet! Kanal 7 haber muhabiri çakma entel Ahmet. O küçümsediğin durum komedisi mizahın en temelidir. Sinema onla başlar.
- Ama senin içinde bulunduğun durumun komedisi gayet trajik kabul ediyorum. Yazmadan önce ellerini yıkaman temennisiyle.
- Hadi sincap Ahmet, sana cevap verme gafletinde bulununca bayramlık magazin ganimetini yaptın gene. Şimdi bayramlıklarını giyip Nişantaşı'na hadi.
- Bu sincap Ahmet'e öyle bir durum komedisi düşünüyorum ki Rİ4 de. Dur bakalım hadi hayırlısı.
KIZDIRAN SATIRLAR
Ahmet Hakan, dünkü köşesinde Şahan Gökbakar için şu satırları yazmıştı: Sen 'Recep İvedik' tarzı filmlerin komiğisin. En fazla durum komiği yani... Ya da şöyle söyleyeyim: Odunsu bir mizah seninki... Anında laf çakmak, ince espri yapmak, lafın altında kalmamak gibi hasletlerin yok. O halde ne diye Cem Yılmaz'la boy ölçüşmeye kalkarsın ki? twitter'da Cem Yılmaz'ın yaptığı espriyi sürdürme gayretleri, acıklı güldürme çabası içine girmeler falan...
Neden başarılı olduğun alanla iktifa etmeyip ille de kesin mağlubiyete uğrayacağın alanlara heves edersin ki?
Olmuyor ama böyle...
HEY SAKALLI, CAHİL, ÇAKMA ENTEL AHMET!...

Hızlı Özet
“'Çabalama Şahan' diyen Ahmet Hakan'a sert yanıt”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mahsun Kırmızıgül'den Haluk Levent itirafı: Cezaevine biz teslim ettik
Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne yönelik soruşturma kapsamında ifade veren ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’den dikkat çeken açıklamalar geldi. Levent’in zor dönemlerinde yanında olduğunu belirten Kırmızıgül, “Bir dönem ceza infaz kurumuna girdi. Kendisini kuruma bizzat biz götürüp teslim etmiştik” dedi. Yaşananlara ilişkin ise 'keşke olmasaydı, vicdanlar yaralanmıştır' ifadelerini kullandı.

Gülistan Doku dosyasında kanunsuz ilişki ağı! Dijital deliller ortaya çıktı!
Gülistan Doku dosyasında kanunsuz ilişki ağı! Başsavcılık açıkladı: Fotoğraf, yazışma… Dijital deliller ortaya çıktı!

Ömer Çelik'ten Terörsüz Türkiye mesajı: Yasayı çıkaracağız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Terörsüz Türkiye mesajı veren ve çerçeve yasa hakkında konuşan Çelik, "Meclis kapanmadan bu yasayı çıkaracağız" dedi.

MHP Lideri Bahçeli'den CHP ve Yeni Parti Hattına İlişkin Sağduyu Çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP ve Özgür Özel tarafından kurulan Yeni Parti arasındaki gelişmelere dair bir açıklama yayımladı. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun maruz kaldığı haksızlıkları ifade etmesinin en doğal hakkı olduğunu belirtirken, geçmişe dönük hesaplaşmaların geleceği ipotek altına alan bir misilleme çabasına evrilmemesi gerektiğini vurguladı.