Hırsızlar engelli kadını koltuk değneği ve soğuğa mahkum etti

••1 dk okuma
Hırsızlar engelli kadını koltuk değneği ve soğuğa mahkum etti

Hızlı Özet

“Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri engelli kadının çalınan akü şarj aleti ve kömürlerinin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.”






Adana’nın Kozan ilçesinde bir eve giren hırsızlar çocuk felci nedeniyle yürüyemeyen engelli kadının akülü sandalyesinin şarj aletini ve devletin yardım olarak verdiği 20 torba kömürü çaldı.



Mahmutlu Mahallesi, Kadirli Caddesi'nde oturan 4 çocuk annesi Gülcan Çakıcı (48) hırsızların 2 bin TL değerinde akülü sandalyesinin şarj aletini ve 20 torba kömürünü çaldığını belirterek, "Yüzde 82 engelliyim, 3 yaşındayken çocuk felci nedeniyle yürüyemiyorum. Gece saatlerinde evimde elektrik kesildi. Ben de bütün mahallede kesildi sandım. Sabah aşağıya indim iki akülü sandalyemin şarj aletini çalmışlar. 2 yıldır burada yaşıyorum böyle bir şey görmedim. 20 torba kömürü çalmışlar. Kızlarım sobamı kurmak için geldi soba borularını çalmışlar. Keşke onu almasalar. Kömür umurumda değildi. Geçen sene kaymakamlığın verdiği kömürümde vardı. Engelliler derneğinin hediyesiydi akülü sandalyem. İlk sandalyemi 9 yıl önce bir hayırsever almıştı çok mutlu olmuştum. Kömürü istemiyorum. Ama akülü sandalyemin şarj aletini azıcık vicdanları varsa getirsinler" diyerek gözyaşı döktü.



Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri engelli kadının çalınan akü şarj aleti ve kömürlerinin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.



Beril Solmuşgül




Bu haber 922 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Polisimizi şehit eden zanlı öldü! Emniyetteki dosyası kabarık çıktı
Asayiş

Polisimizi şehit eden zanlı öldü! Emniyetteki dosyası kabarık çıktı

Yusuf Eray Tekalan'ın emniyette yapılan incelemesinde 8 farklı suçtan kaydının bulunduğu belirlendi. Tekalan'ın "tehdit", "hakaret", "kasten yaralama", "uyuşturucu madde kullanma veya bulundurma", "mala zarar verme", "taksirle yaralama", "kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve "trafik güvenliğini tehlikeye sokma" suçlarından adli kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı.

Habervitrini14528 Görüntüleme
Şişli davasında itiraf! 300 bin doları “Hakan Bey’e teslim ettim”
Asayiş

Şişli davasında itiraf! 300 bin doları “Hakan Bey’e teslim ettim”

Şişli Belediyesi'ndeki bazı imar ve ruhsat süreçlerine ilişkin davada Adem Altıntaş'ın 300 bin dolarlık ödeme hakkındaki ifadeleri dikkat çekti. Altıntaş, paranın bir bölümünü nakit olarak Hakan Karademir'e şantiyede elden teslim ettiğini söylerken, ödemenin nedenini “Şişli’de de projelerimiz vardı” sözleriyle açıkladı.

Habervitrini9970 Görüntüleme
İstanbul'da okulda saldırı! 1 öğrenci öldü 7 yaralı var
Asayiş

İstanbul'da okulda saldırı! 1 öğrenci öldü 7 yaralı var

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda meydana gelen bıçaklı saldırıda ağır yaralanan öğrencilerden birinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırıda toplam 8 öğrenci yaralanırken, saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen lise öğrencisi gözaltına alındı.

Habervitrini14788 Görüntüleme
İstanbul’da 2 çağrı merkezine operasyon! 95 gözaltı var
Asayiş

İstanbul’da 2 çağrı merkezine operasyon! 95 gözaltı var

İstanbul merkezli uluslararası yatırım dolandırıcılarına yönelik operasyonda, Beyoğlu ve Şişli’de çağrı merkezi süsü verilen iki adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Siber polisin teknik ve fiziki takibi sonucu çökertilen şebekede, vatandaşı tuzağa düşüren 95 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Habervitrini13690 Görüntüleme