Hulusi Akar komuta kademesi ile sınırın sıfır noktasında

••1 dk okuma
Hulusi Akar komuta kademesi ile sınırın sıfır noktasında

Hızlı Özet

“Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile 23. Piyade Tümen Komutanlığındaki inceleme ve denetlemelerinin ardından Namaz Dağı’na çıktı.”






Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde TSK Komuta Kademesi ile Namaz Dağı'na çıktı, Suriye ve Irak sınırının kesiştiği sıfır noktasındaki Altunbey 1. Hudut Takım Komutanlığında inceleme yaptı.



Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile 23. Piyade Tümen Komutanlığındaki inceleme ve denetlemelerinin ardından Namaz Dağı’na çıktı.



AKAR, SIFIR NOKTASINDAKİ HUDUT KARAKOLUNDA



Cudi ve Gabar’ın arasında kalan, teröristle mücadele operasyonlarında önemli yere sahip 1995 rakımlı bölgede jandarma birliklerini terörle mücadeledeki başarılarından dolayı tebrik eden Akar, daha sonra Silopi’deki Altunbey 1. Hudut Takım Komutanlığına geçti.



 



Hulusi Akar, TSK komuta kademesi ile sınırın sıfır noktasında #1


 



TÜRK BAYRAĞI'NI ÖPEREK TESLİM ETTİ



Suriye ve Irak sınırının kesiştiği sınırın sıfır noktasındaki hudut karakolunda Takım Komutanı'na Türk Bayrağı'nı öperek teslim eden Akar, daha sonra nöbet kulesine çıktı.



 



Hulusi Akar, TSK komuta kademesi ile sınırın sıfır noktasında #2


 



İNCELEMELERDE BULUNDU



Hudut tekmilinin ardından faaliyetlere ilişkin bilgi alan Akar, talimatlar verdi, Altunbey 1. Hudut Takım Komutanlığından, Irak ve Suriye arasında yer alan Semalka Köprüsü’nü inceledi.​​​​​​​



 



Hulusi Akar, TSK komuta kademesi ile sınırın sıfır noktasında #3


 



 



Hulusi Akar, TSK komuta kademesi ile sınırın sıfır noktasında #4


 



 



Hulusi Akar, TSK komuta kademesi ile sınırın sıfır noktasında #5


 



 



Hulusi Akar, TSK komuta kademesi ile sınırın sıfır noktasında #6


 



 



Hulusi Akar, TSK komuta kademesi ile sınırın sıfır noktasında #7


 



 



Hulusi Akar, TSK komuta kademesi ile sınırın sıfır noktasında #8


 



 



Hulusi Akar, TSK komuta kademesi ile sınırın sıfır noktasında #9


 





 




Bu haber 705 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AK Parti'den ihraç edilen Fatma Betül Sayan'ın kızkardeşi o ülkeye büyükelçi oldu
Gündem

AK Parti'den ihraç edilen Fatma Betül Sayan'ın kızkardeşi o ülkeye büyükelçi oldu

Ayşe Hilal Sayan Koytak, Türkiye’nin Finlandiya Büyükelçisi olarak güven mektubunu Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb’a sundu. 15 Ekim’de gerçekleştirilen törenle diplomatik akreditasyon sürecini tamamlayan Koytak, Helsinki’de Türkiye’yi temsil etmeye başladı. Koytak, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın kız kardeşi. 

Habervitrini13486 Görüntüleme
İstanbul için yeni uyarı! 36 kente sarı ve turuncu kod verildi
Gündem

İstanbul için yeni uyarı! 36 kente sarı ve turuncu kod verildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum, İstanbul’da yaşanan sel felaketinin ardından yeni yağışlara karşı vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Kurum, yarın 10 il için turuncu, 26 il için ise sarı kodlu meteorolojik uyarı bulunduğunu açıkladı.

Habervitrini10058 Görüntüleme
İBB davasında 7 isim için tahliye kararı!
Gündem

İBB davasında 7 isim için tahliye kararı!

İBB’ye yönelik yolsuzluk davasında 7 sanık hakkında tahliye kararı verildi, tutuksuz sanıklara yönelik bazı adli kontrol tedbirleri kaldırıldı. Dava 2 Kasım’a ertelendi.

Habervitrini11800 Görüntüleme
Bakan Çiftçi'den 'Terörsüz Türkiye' mesajı: Hiçbir taviz verilmedi
Gündem

Bakan Çiftçi'den 'Terörsüz Türkiye' mesajı: Hiçbir taviz verilmedi

İçişleri Bakanı Sayın Mustafa Çiftçi, Batman'da 'Türkiye Yüzyılında Terörsüz Türkiye Paneli'nde açıklamalarda bulundu. Sürece dair kanun 467 vekilin oyuyla kabul edilen kanunu hatırlatan Çiftçi, "Bu kanun neticesinde terör örgütüyle herhangi bir pazarlık yapıldı mı? Kesinlikle yapılmadı. Herhangi bir taviz verildi mi? Verilmedi. Dolayısıyla cumhurbaşkanımızın iradesi neyse devletimizin iradesi neyse, meclisimizin iradesi neyse o kabul edildi." dedi.

Habervitrini11235 Görüntüleme